• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
COTA MotoGP: ΚΑΤ
Πτώση αλλά και pole για τον Marquez!
Νέα 22/04/2018 - 00:23

Την δυνατή του παράδοση στην COTA συνέχισε ο Marc Marquez, κατακτώντας την 6η συνεχόμενη pole position του στην πίστα του Τέξας.

 

Ο Marc δεν απέφυγε μια δεύτερη πτώση μετά τη χτεσινή του, ωστόσο με τη δεύτερη μοτοσυκλέτα του δεν είχε θέμα να κάνει τον καλύτερο χρόνο.

 

Την ώρα όμως που ζέσταινε τα ελαστικά του στη 2η μοτοσυκλέτα, έκοψε έναν γρήγορο γύρο του Maverick Vinales.

 

Ο Vinales χειρονομούσε εκνευρισμένος στον συμπατριώτη του, αλλά οι δυο τους έδωσαν τα χέρια στο parc ferme λίγο αργότερα.

 

Το περιστατικό αυτό θα το διερευνήσει η Διεύθυνση Αγώνων, χωρίς να έχει γίνει γνωστή κάποια ενδεχόμενη τιμωρία του Marquez.

 

«Δεν το έκανα επίτηδες... πέρα από την pole, αυτό που μετρά για αύριο είναι ο ρυθμός Αγώνα», ήταν μερικά από τα λόγια του Marc στο parc ferme.

 

Ο Vinales συμβιβάστηκε με τη δεύτερη θέση και είπε: «Το διασκέδασα... με τον Marc το ξεκαθαρίσαμε. Αύριο πραγματικά θέλω να κερδίσω».

 

Αλλά και στις επίσημες δηλώσεις του, στην κάμερα της Dorna, ο Vinales έβγαζε μια διάχυτη αυτοπεποίθηση και για πρώτη φορά μετά από καιρό φαίνεται τόσο χαρούμενος.

 

Πολύ χαρούμενος είναι και ο Iannone που κατάφερε να πετύχει το στόχο του να ξεκινήσει από μπροστά, μιας και δυσκολεύεται αρκετά στις προσπεράσεις.

 

Έτσι, στην πρώτη σειρά του αυριανού Αγώνα θα έχουμε μια Honda, μια Yamaha και μια Suzuki!

 

Τη δεύτερη σειρά ανοίγει ο Johann Zarco, μπροστά από τον Rossi που προσπάθησε για κάτι καλύτερο, αλλά τελικά πήρε την όχι άσχημη 5η θέση.

 

Η καλύτερη Ducati ήταν αυτή του Jorge Lorenzo που είχε τον 6ο χρόνο. Πιο πίσω ήταν ο Cal Crutchlow, με τον Dovi ν’ ακολουθεί και τον τραυματία Dani να παίρνει την 9η θέση.

 

Αφού πέρασε με επιτυχία από τις ΚΑΤ1, ο Danilo Petrucci έκανε τον 10ο καλύτερο χρόνο στο δεύτερο σκέλος.

 

Η δεύτερη εργοστασιακή Suzuki, του Alex Rins, ήταν στην 11η θέση ενώ ο άλλος που πέρασε από τις ΚΑΤ1, ο Pol Espargaro, θα ξεκινήσει από την 12η θέση.

Επόμενο άρθρο »

COTA Moto2: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

COTA Moto3: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα