• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μεγάλη αλλαγή στα ηλεκτρονικά
Σημαντικό βήμα προόδου για τον Vinales
Νέα 21/04/2018 - 13:24

Μια «μεγάλη αλλαγή» στα ηλεκτρονικά είναι αυτή που βοήθησε τον Maverick Vinales να ξεχωρίσει χτες και μάλιστα να τον αναφέρει ο Marquez ως απειλή για τον Αγώνα.

 

«Κάναμε μια μεγάλη αλλαγή με τα ηλεκτρονικά, σε σχέση με την Αργεντινή, και είναι προς την κατεύθυνση που μ’ αρέσει», τόνισε ο Ισπανός.

 

«Η μοτοσυκλέτα δούλευε πάρα πολύ καλά για το στυλ μου. Έχουμε όμως περιθώρια βελτίωσης στα ηλεκτρονικά, αλλά και με το set-up».

 

«Στις ΕΔ2 ένοιωθα καταπληκτικά. Χάσαμε χρόνο όμως γιατί με το μαλακό ελαστικό είχα σπινάρισμα, αλλά μετά - με το μεσαίο - ένοιωθα πάρα πολύ καλά».

 

«Θεωρώ ότι γύρο με το γύρο θα βελτιώνομαι. Σε σχέση με την Αργεντινή βελτιωθήκαμε πολύ στις εξόδους κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

 

«Αύριο θα το δοκιμάσουμε και στο βρεγμένο να δούμε αν θα δουλέψει. Πάντως είμαι χαρούμενος σε γενικές γραμμές».

 

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην κάκιστη κατάσταση της πίστας με τα πολλά σαμαράκια, τα οποία υπάρχουν παρά τις εργασίες που έκαναν στην COTA.

 

«Ναι... είναι πραγματικά πολύ άσχημη η κατάσταση. Στους πρώτους γύρους των ΕΔ1 ήταν φρικτά τα πράγματα. Τα σαμαράκια είναι εκεί».

 

«Μ’ αρέσει η πίστα, αλλά έτσι είναι πολύ δύσκολα... ελπίζω του χρόνου να βελτιωθεί η κατάσταση... είναι πολλά τα σαμαράκια. Πέρυσι, για μένα, ήταν καλύτερα τα πράγματα».

 

«Μπορεί να ήταν περισσότερα πέρυσι τα σαμαράκια, αλλά δεν ήταν τόσο επιθετικά. Φέτος είναι σαν να πηδάς και είναι επικίνδυνο».

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Πιο αυστηρά μέτρα

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Assen: Superpole

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα