• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τέξας: Η συνέντευξη Τύπου
Αναφορές στο επερχόμενο GP
Νέα 20/04/2018 - 08:32

Τις σκέψεις τους για το Grand Prix στο Τέξας μοιράστηκαν οι αναβάτες που έδωσαν το παρών χτες το βράδυ στη συνέντευξη Τύπου στην COTA.

 

Πρώτος ο Crutchlow, ο οποίος είναι και ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας:

 

«Δεν ξέρω αν έκλεισα στόματα, αλλά ναι... μην με αμφισβητείται! Δουλεύουμε καλά και το αξίζουμε που είμαστε πρώτοι».

 

«Σίγουρα μπορεί στο επόμενο GP να είμαστε δέκατοι, αλλά τώρα το αξίζουμε. Είναι μια τιμή και για τον Lucio».

 

«Είναι ωραίο να ξέρεις ότι μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός απέναντι στις εργοστασιακές ομάδες. Είναι καλό για το Πρωτάθλημα».

 

Μετά το λόγο πήρε ο Dovi: «Ήμασταν τυχεροί στην Αργεντινή που πήραμε βαθμούς χωρίς να είμαστε γρήγοροι. Δεν δουλέψαμε καλά».

 

«Ήταν δύσκολες οι συνθήκες και πολλοί δυσκολεύτηκαν. Εδώ πρέπει να παλέψουμε για το βάθρο ή την πεντάδα και όπου μπορούμε να προσπαθούμε για τη νίκη».

 

«Νομίζω ότι φέτος θα είναι διαφορετικά σε σχέση με πέρυσι γιατί είναι πολλοί οι γρήγοροι οδηγοί. Πρέπει να το βλέπουμε Αγώνα-Αγώνα».

 

Ένας «από τους πολλούς γρήγορους οδηγούς» είναι αναμφίβολα και ο Johann Zarco.

 

«Ήταν ωραίο να παίρνεις το βάθρο στο δεύτερο μόλις Αγώνα και να είσαι τόσο κοντά στη νίκη. Είμαι χαρούμενος που είμαι 3ος στη βαθμολογία».

 

«Δεν θέλω να πω ότι παλεύω για το βάθρο. Όταν αγωνίζεσαι πας για τη νίκη και χρειάζομαι αυτή τη νοοτροπία».

 

«Δεν ξέρω γιατί ο Marc είναι τόσο γρήγορος εδώ, αλλά θέλω να το καταλάβω κατά τη διάρκεια του Σ/Κ».

 

Επόμενος ήταν ο Maverick Vinales: «Ήταν σημαντικό που μείναμε στη μοτοσυκλέτα και πήραμε βαθμούς. Μετά, στο δεύτερο μέρος του Αγώνα, ένοιωθα πολύ δυνατός».

 

«Πρέπει να παίρνουμε καλύτερες θέσεις στις κατατακτήριες. Εδώ, στο Τέξας, είμαι γρήγορος και γι’ αυτό ανυπομονώ να ξεκινήσουμε».

 

«Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Θεωρώ ότι αν καταφέρουμε να βελτιώσουμε λίγα πραγματάκια, θα είμαστε τόσο δυνατοί, όσο και πέρυσι».

 

Πολύ χαρούμενος μετά το πρώτο βάθρο της καριέρας του στη μεγάλη κατηγορία ήταν ο Alex Rins της Suzuki, ο οποίος είναι και πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του.

 

«Κάνουμε καλή δουλειά... στην Αργεντινή ήταν ένα τέλειο Σ/Κ, λίγο-πολύ όπως και στο Qatar, αλλά εκεί έχασα το μπροστινό κι έπεσα».

 

«Έχουμε πολύ ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα και βελτιωθήκαμε πολύ σε σχέση με πέρυσι. Εδώ, το Τέξας είναι από τις αγαπημένες μου πίστες».

 

«Πρέπει να μείνουμε στο ίδιο επίπεδο, να δουλεύουμε σκληρά, να στοχεύουμε τη δεκάδα στις κατατακτήριες και να το διασκεδάσουμε στον Αγώνα».

 

Μετά τον επεισοδιακό Αγώνα στην Termas, ο Jack Miller είναι «...απογοητευμένος, αλλά και μισο-ευχαριστημένος».

 

«Ήταν ένα καλό Σ/Κ για εμάς και είχα την ίδια αίσθηση όπως σε Ταϋλάνδη και Μαλαισία».

 

«Είναι πολλοί οι ανταγωνιστικοί στο grid... δορυφορικές ομάδες σχεδόν κυριάρχησαν στο βάθρο πριν δυο εβδομάδες. Είναι εντυπωσιακό και συνεχώς θα καλυτερεύει».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Δεν άλλαξα γνώμη

« Προηγούμενο άρθρο

Τέξας: Η ιστορία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα