• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Αξίζω λιγότερα;
Ναι, αλλά είμαι και ο μόνος που....
Νέα 16/04/2018 - 14:46

Παρουσιάζοντας το νέο του βιβλίο, «Τι έμαθα πριν τα 30», ο Jorge Lorenzo είπε και λίγα πράγματα για τα συμβάντα στον Αγώνα της Αργεντινής.

 

«Ήρθα να μιλήσω για το βιβλίο. Η αντιπαλότητα ανάμεσα σε Marquez και Valentino πολύ απλά δεν με αφορά. Είναι δικό τους το θέμα».

 

«Αυτά συμβαίνουν στους Αγώνες. Υπάρχουν διαφωνίες και κάποιοι που δεν τα πάνε καλά μεταξύ τους. Ό,τι έγινε στην Αργεντινή σύντομα θα είναι μια ανάμνηση».

 

Για τη σχέση του με την Ducati είπε:

 

«Το να την οδηγήσεις είναι μια εμμονή  και γι’ αυτό το λόγο άλλαξα την προετοιμασία μου, τροποποίησα τη δίαιτά μου και τις ώρες που έκανα προπόνηση».

 

«Για την ώρα όλη μου η προσπάθεια δεν ανταμείβεται με αποτελέσματα, αλλά δεν έχω καμμία αμφιβολία ότι σύντομα θ’ αρχίζω να νικάω. Είναι θέμα χρόνου».

 

«Στόχος είναι να κερδίσω έναν Αγώνα κι αν είναι δυνατόν τον Τίτλο. Φέτος ξεκίνησα άσχημα, αλλά το Πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο και όπως είδαμε, όλα είναι πιθανά στο MotoGP».

 

Ο Ισπανός δεν είχε πρόβλημα να μιλήσει κι όταν η κουβέντα ήρθε στην αναπόφευκτη μείωση του μισθού του, είτε μείνει στην Ducati, είτε πάει στην Suzuki.

 

«Ξέρω πολύ καλά ότι τώρα αξίζω λιγότερο απ’ ότι πριν από δυο χρόνια, αλλά και ο κόσμος ξέρει τι μπορεί να κάνει ο Lorenzo».

 

«Στο κάτω-κάτω, είμαι και ο μόνος που έχω καταφέρει να πάρω Τίτλο επί εποχής Marc Marquez».

Επόμενο άρθρο »

Schwantz: Αν το ξανακάνει ο Marc;

« Προηγούμενο άρθρο

Rea: Ακρίβεια σε όλο τον Αγώνα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα