• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Ακρίβεια σε όλο τον Αγώνα
Πλήρωσε το λάθος του στο τέλος
Νέα 16/04/2018 - 12:56

Το αποτέλεσμα που ήλπιζε δεν ήρθε χτες και ο Jonathan Rea δεν κατάφερε να κάνει το διπλό μέσα σε μια πίστα, την Aragon, που οι αντίπαλοί του έχουν καλή παράδοση.

 

Όμως και πάλι η εμφάνισή του ήταν εξαιρετική, δείχνοντας πολύ δυνατός παρά τους περιορισμούς που έχει φέτος λόγω κανονισμών και μόνο ένα λάθος στο τέλος του κόστισε τη νίκη.

 

Ο Rea το πάλεψε και προσπάθησε να περάσει πρώτος τη γραμμή τερματισμού και στο δεύτερο Αγώνα της Aragon, αλλά δεν το κατάφερε.

 

«Τα έδωσα όλα στον τελευταίο γύρο, αλλά μπήκα με πολλά στην 12. Το διασκέδασα όμως! Το set-up ήταν καλό, αλλά μετά τη φθορά του πίσω ελαστικού δυσκολευόμουν λίγο να σταματήσω τη μοτοσυκλέτα».

 

Η μάχη για τη νίκη δόθηκε ανάμεσα στον Rea και τον Chaz Davies στο τέλος, καθώς νωρίτερα ήταν ο Melandri αυτός που έκανε ένα λάθος κι έμεινε πιο πίσω.

 

«Μου φαινόταν ότι και ο Chaz είχε το ίδιο πρόβλημα, αλλά παρά τα λάθη που έκανε μπορούσε και είχε σταθερούς χρόνους. Όπως φαίνεται, πρέπει να είμαστε πολύ ακριβείς σε όλο τον Αγώνα».

 

Και συνεχίζει: «Δεν ήξερα τι να περιμένω με την επιλογή ελαστικού που έκανα, αλλά και με την άνοδο στη θερμοκρασία. Όμως το διασκέδασα. Είχα ακόμα λάστιχο και μπορούσα να παλέψω».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Αξίζω λιγότερα;

« Προηγούμενο άρθρο

Davies: Χωρίς να πιέζω!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα