• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αργεντινή Moto2: Αγώνας
Επιστροφή στις νίκες για τον φοβερό Paso!
Νέα 08/04/2018 - 21:04

Εκπληκτικός ο Αγώνας της μεσαίας κατηγορίας, ένας Αγώνας που κηρύχθηκε στεγνός και όλοι οι οδηγοί βγήκαν στην πίστα με τα μεσαία σλικ ελαστικά της Dunlop.

 

Πολλά τα λάθη, οι επαφές, οι μάχες και οι παραλίγο πτώσεις, γέμισαν με θέαμα τον Αγώνα της Moto2, που βρήκε νικητή τον φανταστικό Pasini.

 

Ο Mattia Pasini ήταν απίστευτα γρήγορος, αλλά με τρομερή ταχύτητα παρέμεναν κοντά του και οι Xavi Vierge (συγκλονιστικός) και Miguel Oliveira.

 

Ο Paso πίεζε από την αρχή μέχρι το τέλος, κάνοντας δυο φοβερές προσπεράσεις στον Oliveira, «διαβάζοντας» τις λίγο πιο ανοιχτές γραμμές του αντιπάλου του.

 

Ο Oliveira παραδέχτηκε τα λάθη που έκανε και τις «πόρτες» που άφηνε ανοιχτές, αλλά ήταν εξίσου εντυπωσιακός με τους άλλους δυο.

 

Όλοι τους ήταν πολύ κοντά και στο τέλος ο Xavi Vierge μπήκε με πολλά στην τελευταία στροφή διεκδικώντας ό,τι μπορούσε να πάρει.

 

Τελικά δεν κατάφερε παρά να ανοίξει τη γραμμή του και να νικήσει για 0.850’’ ο Pasini τον Αγώνα, μια διαφορά πλασματική.

 

Το ίδιο λάθος έκανε και ο Oliveira κι έμεινε 0.564’’ πίσω από τον Vierge στην τρίτη θέση. Όμως δεν ήταν απογοητευμένος.

 

Η νίκη του αυτή, 13 χρόνια μετά την πρώτη του στα 125cc στην Κίνα, ανέβασε τον Mattia Pasini στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενος τον άσχημο Αγώνα που έκανε ο Pecco Bagnaia.

 

Ο Ιταλός ξεκίνησε από την 15η θέση και στην εκκίνηση δεν κέρδισε καμμία θέση. Από εκεί και πέρα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα και τελικά τερμάτισε 9ος.

 

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στον εντυπωσιακό Remy Gardner που άντεξε μέχρι τέλους σε δυνατό ρυθμό και πήρε την 6η θέση, πίσω από τους Baldassarri και Marquez.

 

Ο τελευταίος έδειξε σε κάποια σημεία του Αγώνα την ταχύτητά του, αλλά δεν απέφυγε τα λάθη και στο τέλος συμβιβάστηκε με την 5η θέση.

 

Δυνατός και ο Joan Mir, πήρε το καλύτερό του αποτέλεσμα στην Moto2 μετά την 11η θέση στο Qatar, τερματίζοντας στην 7η θέση και ήταν ο μόνος από τους νεοφερμένους που πήρε και πάλι βαθμούς.

Επόμενο άρθρο »

Αργεντινή: «Τρελός» Αγώνας, νίκη για Crutchlow!

« Προηγούμενο άρθρο

Αργεντινή Moto3: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα