• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αργεντινή MotoGP: Ζέσταμα
Επίδειξη δύναμης του Marquez στο βρεγμένο
Νέα 08/04/2018 - 17:34

Η ολονύχτια βροχή στην Termas de Rio Hondo άφησε την ομώνυμη πίστα εντελώς βρεγμένη για τους οδηγούς της μεγάλης κατηγορίας και το ζέσταμά τους.

 

Σε αυτά τα 20 λεπτά, με τα βρόχινα ελαστικά της Michelin, ήταν ο Marc Marquez που έδειξε ιδιαίτερα δυνατός γράφοντας πολύ γρήγορους γύρους.

 

Ο Ισπανός δεν είχε πρόβλημα να πάρει την πρώτη θέση, αφήνοντας 0.570’’ πίσω του τον ομόσταυλό του, για το 1-2 της Repsol Honda.

 

Μάλιστα ο Marquez είχε πέντε γύρους στο 1:48 και όλοι τους ήταν πιο γρήγοροι από τον ένα γύρο στο 1:48 που έκανε ο Dani Pedrosa. Κανείς άλλος δεν κατάφερε να σπάσει το φράγμα του 1:49.

 

Πίσω από τον Pedrosa ήταν ο εξαιρετικός Scott Redding που ανέβασε την Aprilia του στην τρίτη θέση, μπροστά από τον Jorge Lorenzo.

 

Η είδηση για τον Lorenzo είναι ότι για πρώτη φορά φέτος έβαλε το αεροδυναμικό φέρινγκ στην Ducati του και με αυτό πήρε την 4η θέση και ήταν η καλύτερη Ducati και μάλιστα με διαφορά.

 

Ο Crutchlow επιβεβαιώνει τη βελτίωση της Honda που είχε και τους τρεις εργοστασιακούς της στην πρώτη πεντάδα.

 

Ο Alex Rins ήταν η καλύτερη Suzuki στο ζέσταμα, μπροστά από τον εντυπωσιακό και χτες Aleix Espargaro, ενώ τη δεκάδα έκλεισαν οι Valentino Rossi, Andrea Iannone και Maverick Vinales.

Επόμενο άρθρο »

Αργεντινή Moto3: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Να βρούμε κάτι στο ζέσταμα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα