• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αργεντινή MotoGP: Κατατακτήριες
Τζακ-ποτ για τον Jack Miller!!
Νέα 07/04/2018 - 22:32

Με μια θαρραλέα κίνηση, να μείνει στην πίστα με τα σλικ ελαστικά ενώ όλοι ήταν με τα βρόχινα, ο Jack Miller κέρδισε το τζακ-ποτ και πήρε την πρώτη του pole στη μεγάλη κατηγορία!

 

Ο Miller ήταν ο πρώτος που έβαλε σλικ ελαστικά για να τα δοκιμάσει, καθώς στο μεγαλύτερο μέρος της, η αγωνιστική γραμμή ήταν αρκετά στεγνή, με εξαίρεση το τρίτο κομμάτι και τις στροφές 7-8-9-10.

 

Λίγο μετά τον μιμήθηκαν οι Marc Marquez και Cal Crutchlow, αλλά το μετανοιώσαν μόλις είδαν ότι εκεί, στο τρίτο κομμάτι, η πίστα είχε πολύ νερό.

 

Έτσι έμεινε μόνο ο Αυστραλός με τα σλικ, παίρνοντας ένα τεράστιο ρίσκο, όπως παραδέχτηκε αργότερα στις πρώτες του δηλώσεις.

 

Παρά τα γλιστρήματα και την παραλίγο πτώση, την οποία γλύτωσε με υπέροχο τρόπο, ο Miller επέμεινε και στο τέλος δικαιώθηκε.

 

Στους τρεις τελευταίους γύρους του κυνήγησε την pole, την οποία φάνηκε ότι θα έχανε εξαιτίας του τρίτου κομματιού της πίστας που ήταν βρεγμένο.

 

Στον πρώτο από τους τρεις εκεί έχασε 1,7’’ και στο δεύτερο έχασε 2’’ όμως συνέχισε και με τον τρίτο του έκανε τη φοβερή ανατροπή ξεπερνώντας το χρόνο του Dani Pedrosa!

 

Ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα του Miller, που ρίσκαρε και κέρδισε την πρώτη του pole position στη μεγάλη κατηγορία.

 

Ο Dani Pedrosa έμεινε στη δεύτερη θέση, ενώ πίσω από τις Ducati και Honda ήταν η Yamaha του Johann Zarco που και πάλι, μετά το Qatar, είναι στην πρώτη σειρά.

 

Εξαιρετικός ο Tito Rabat, πήρε το καλύτερό του αποτέλεσμα σε κατατακτήριες δοκιμές της μεγάλης κατηγορίας, δείχνοντας πόσο καλύτερα είναι τα πράγματα με μια «βατή» μοτοσυκλέτα.

 

Δίπλα στον τέταρτο Rabat θα πάρει θέση ο Alex Rins, ενώ τελευταίος στη δεύτερη σειρά θα είναι ο Marc Marquez που δεν κατάφερε να πάρει την 5η συνεχόμενή του pole στην Αργεντινή.

 

Την τρίτη σειρά ανοίγει ο εξαιρετικός Aleix Espargaro που πέρασε πρώτος από τις ΕΔ1, κερδίζοντας τις εργοστασιακές Ducati των Dovi, Lorenzo και Petrux!

 

Ο Espargaro νίκησε τον Dovi και στο δεύτερο σκέλος των κατατακτηρίων, κάνοντας τον έβδομο χρόνο και όντας ο 5ος Ισπανός στην πρώτη εφτάδα!

 

Στην τρίτη σειρά, δίπλα από τον Andrea Dovizioso θα ξεκινήσει τον αυριανό Αγώνα ο Maverick Vinales, με την Μ1 να μην ανταπεξέρχεται καλά στις δύσκολες συνθήκες της πίστας.

 

Από την τέταρτη σειρά θα ξεκινήσει ο πολύ απογοητευμένος Cal Crutchlow, ενώ μαζί του θα είναι οι Valentino Rossi και Andrea Iannone.

 

Από την 14η θέση της εκκίνησης θα ξεκινήσει ο Jorge Lorenzo που δεν πέρασε στις ΚΑΤ2, ενώ στην 18η θέση θα είναι ο Danilo Petrucci.

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ2018 Racing/SSP300: Το μέλλον είναι εδώ!

« Προηγούμενο άρθρο

Αργεντινή Moto2: Κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα