• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αργεντινή Moto3: Κατατακτήριες
Ο Arbolino πανηγύρισε την 1η του pole!
Νέα 07/04/2018 - 20:47

Τα τελευταία λεπτά δεν άφησαν περιθώρια στους οδηγούς να βελτιώσουν τους χρόνους τους, με τις συνθήκες της πίστας να είναι χειρότερες λόγω της βροχής που άρχισε να πέφτει.

 

Πάντως αυτή η βροχή ήταν πάρα πολύ ελαφριά και ήταν γεγονός ότι ακόμα και στα τελευταία λεπτά οι οδηγοί της Moto3 ήταν στην πίστα με σλικ. Όμως κανείς δεν μπόρεσε ν’ απειλήσει το χρόνο του Tony Arbolino!

 

Ο Ιταλός δεν άφησε τίποτα στην τύχη και ήταν δυνατός από το ξεκίνημα των κατατακτηρίων γράφοντας τον ένα γρήγορο χρόνο μετά τον άλλο.

 

Μετά την έξοδό του στα pits υποχώρησε ως την 13η θέση, αλλά στη συνέχεια επανήλθε και πάλι έδειξε πόσο δυνατός ήταν ανεβαίνοντας με δυο γρήγορους γύρους στην πρώτη θέση.

 

Εν τέλει, το 1:53.782 που έκανε ήταν αρκετό για να του χαρίσει την πρώτη pole position της καριέρας του, όντας ο μόνος με χρόνο στο 1:53!

 

Τρία δέκατα πίσω του έμεινε ο Marco Bezzecchi, ο οποίος ήταν πολύ χαρούμενος μιας και για πρώτη φορά στην καριέρα του θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά.

 

Μαζί τους ο Gabriel Rodrigo που κέρδισε το χειροκρότημα των συμπατριωτών του, κατορθώνοντας και πάλι - όπως στο Qatar - να είναι στην πρώτη σειρά της εκκίνησης.

 

Το καλύτερό του αποτέλεσμα σε κατατακτήριες της Moto3 πήρε και ο Adam Norrodin που ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος στο γκαράζ της ομάδας του.

 

Μαζί του στη δεύτερη σειρά ο Enea Bastianini που θέλει να πάρει τους πρώτους του βαθμούς μετά την πτώση που είχε στον πρώτο Αγώνα του Qatar.

 

Τη δεύτερη σειρά έκλεισε ο Di Giannantonio που ήταν ο καλύτερος από τους δυο αναβάτες του Gresini, μιας και ο Martin συνέχισε να δυσκολεύεται σε αυτές τις συνθήκες και ήταν μόλις 9ος.

 

Ήταν ένα από τα χειρότερα αποτελέσματά του σε κατατακτήριες δοκιμές της Moto3 τα δυο τελευταία χρόνια για τον Martin, ο οποίος έμεινε πίσω από τους Antonelli και Canet.

 

Έτσι, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας (Martin) θα είναι πολύ κοντά στο δεύτερο της βαθμολογίας (Canet) με τον Bastianini να είναι πιο μπροστά τους.

Επόμενο άρθρο »

Αργεντινή Moto2: Κατατακτήριες

« Προηγούμενο άρθρο

Αργεντινή MotoGP: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα