• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΠΠΤ2018 SSP: Νικητής ο Καρακώστας
Τρομερή μάχη για τη 2η θέση
Νέα 04/04/2018 - 08:39

1ος Αγώνας ΠΠΤ2018 Μέγαρα 01/04

 

Φωτογραφία: ΑΡΕΧ photography, Γιώργος Νιαουνάκης, Στράτος Βαβούδης

 

Στην Supersport (SSP) ο 18χρονος Δημήτρης Καρακώστας με την Honda CBR600RR πέρασε στην πρώτη θέση μετά τα μισά του Αγώνα και σταδιακά δημιούργησε μια μικρή διαφορά που του έδωσε τη νίκη. Πίσω του έγινε σκληρή μάχη μεταξύ του Άλεξ Παπαγεωργίου με τη νέα Yamaha R6 και του Σταύρου Τριντή με την Honda CBR600RR, με νικητή της μονομαχίας τον Άλεξ που πέρασε στον προτελευταίο γύρο σε ένα οριακό φρενάρισμα. 

Ο Δημήτρης Παπαγγέλου με Yamaha R6 ήταν στο ξεκίνημα του Αγώνα στο γκρουπ των πρωτοπόρων και έδωσε ωραίες μάχες, για να υποχωρήσει αργότερα και να κάνει έναν “ήσυχο” τερματισμό στην 4η θέση. Λίγο πιο πίσω ο Θεοφάνης Μίχας χρειάστηκε να πιέσει οριακά την Triumph Dayton 675 που έδειχνε να μην έχει πάρει πρωινό (βλ. αδύναμη), για να κρατηθεί μπροστά από τον Γιάννη Τζωρτζ'οπουλο (Honda CBR600RR) που έκανε έναν πολύ καλό αγώνα.

Ο Βασίλης Ευθυμίου με την πανέμορφη MV Agusta F3 675 με πόνους ακόμη στον ώμο του από την περσινή του πτώση στον 1ο Αγώνα, έκανε μια καλή εμφάνιση και πήρε τους βαθμούς της 7ης θέσης.

Ο Χρήστος Δήμου με την Τriumph Daytona 675 έμεινε αρκετά πίσω κάνοντας ένα μοναχικό αγώνα.

Οι Γιώργος Μανδρώνης, Μπάμπης Θεοδωρόπουλος και Γιώργος Λιούντρης (και οι 3 με Yamaha R6) συμπλήρωσαν τις υπόλοιπες θέσεις της κατάταξης, με τον Θεοδωρόπουλο να παίρνει το Κύπελλο του Rookie της κατηγορίας.

Στο ξεκίνημα του Αγώνα έγινε μια αρκετά μεγάλη καθυστέρηση, καθώς ο Καρακώστας πήγε στην έξοδο των πιτς με λάστιχα που δεν είχαν μαρκαριστεί σύμφωνα με τον κανονισμό, αλλά τελικά επικράτησε η λογική και το μαρκάρισμα έγινε εκείνη τη στιγμή, καθώς δεν θα κέρδιζε κάτι ο οδηγός, αφού δεν ήταν ένα εξτρά λάστιχο, αλλά το 2ο που δικαιούται! 

Καρακώστας
Καρακώστας

 

Ο επόμενος 2ος Αγώνας του ΠΠΤ2018 θα γίνει στην Τρίπολη στις 29 Απριλίου.

 

Τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό αρχείο:

 

Παπαγεωργίου, Τζωρτζόπουλος
Παπαγεωργίου, Τζωρτζόπουλος
Τριντής (44) Παπαγεωργίου (75), Παπαγγέλου, Καρακώστας (7)
Τριντής (44) Παπαγεωργίου (75), Παπαγγέλου, Καρακώστας (7)
Παπαγεωργίου, Τριντής, Παπαγγέλου
Παπαγεωργίου, Τριντής, Παπαγγέλου

Επόμενο άρθρο »

Η Honda παραμένει δύσκολη

« Προηγούμενο άρθρο

Dani: Οι δυνατότητες υπάρχουν!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα