• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Μοτοδυναμική – Yamaha ξεκίνησε θετικά στην Ταχύτητα
Νέα 02/04/2018 - 16:59

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

H Μοτοδυναμική – Yamaha ξεκίνησε θετικά στην Ταχύτητα

 

Δυναμική η παρουσία της Yamaha στον 1ο Αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών, που έγινε στην πίστα των Μεγάρων.

Πέρα από την προσεγμένη εμφάνιση των ομάδων και των οδηγών που υποστηρίζονται από την Μοτοδυναμική, τα αποτελέσματα στις 6 κατηγορίες των Αγώνων ήταν πολύ θετικά.

Στην κατηγορία των ΝΕΩΝ οδηγών, στην οποία διεξάγεται και το Yamaha R3 Challenge, οι τρεις συμμετέχοντες είναι οι Νίκος Ελευθεριάδης, Γιώργος Γερακιανάκης και Γιάννης Κυριακού. Παρά το ότι ο 14χρονος Ελευθεριάδης είχε λίγες ώρες προετοιμασίας με την R3 με την οποία αγωνίζεται φέτος, πήρε την 2η θέση στον Αγώνα, με πολύ καλό χρόνο ταχύτερου γύρου στο 1:07.436. Ο Γερακιανάκης έκανε έναν καλό Αγώνα και τερμάτισε 4ος, ενώ ο Κυριακού στην πρώτη του εμφάνιση στα Μέγαρα πήρε την 6η θέση και πολύτιμες εμπειρίες.

Πίππος
Πίππος

Ο Νίκος Ελευθεριάδης στην δεύτερη κατηγορία στην οποία συμμετέχει φέτος, στην Supersport 300 έκανε εξαιρετική εμφάνιση και πήρε την πρώτη νίκη της μικρής του καριέρας, δείχνοντας ότι έχει τη θέληση να συνεχίσει δυναμικά στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Στην κατηγορία Racing o Ανδρέας Λεφέβρ με Yamaha TZ250 πήρε τη νίκη, με τη μεγάλη εμπειρία του.

Στην κατηγορία ΟΡΕΝ μια ακόμη νίκη ήρθε για την Yamaha, με την R1 του Νίκου Μούρτζη που οδήγησε χωρίς λάθη και αυτός στην πρώτη του νίκη, αφού μόλις πέρυσι ξεκίνησε την αγωνιστική του εμπλοκή.

Στην κατηγορία Supersport ο τρεις φορές Πρωταθλητής Άλεξ Παπαγεωργίου με την ολοκαίνουργια Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Yamaha R6, αρχικά οδήγησε την κούρσα, αλλά τελικά έδωσε μια θεαματική μάχη για την 2η θέση, την οποία κέρδισε μόλις στον προτελευταίο γύρο. Ο Δημήτρης Παπαγγέλου επίσης με R6 ήταν στο ξεκίνημα του Αγώνα στο γκρουπ των πρώτων, για να τερματίσει τελικά 4ος. Ο Νεοεμφανιζόμενος στην κατηγορία Μπάμπης Θεοδωρόπουλος πήρε το Κύπελλο του Rookie με την δική του Yamaha R6.

Παπαγεωργίου
Παπαγεωργίου

Στην κατηγορία Superbikes (SBK) ο Γιώργος Μαρκεσίνης με Yamaha R1 ανέβηκε στο βάθρο των νικητών, παίρνοντας την 3η θέση με ώριμο αγώνα. Ο Λευτέρης Πίππος αντιμετώπισε μερικά προβλήματα με τη δική του R1 και περιορίστηκε στην 4η θέση. Ο Κώστας Ζαχαρόπουλος πήρε την 6η θέση μπροστά από τις R1 του Κώστα Φωτιάδη και του αειθαλούς Μιχάλη Σπηλιώτη που επέστρεψε στους αγώνες μετά από δύο χρόνια αποχής.

Η συνολική αποτίμηση των 3 νικών και τωνΕλευθεριάδης

Ελευθεριάδης
6 βάθρων για την Yamaha σηματοδοτούν ένα πολύ θετικό ξεκίνημα στο ΠΠΤ2018. Επόμενος Αγώνας στην Τρίπολη στις 29 Απριλίου.

Μούρτζης
Μούρτζης
SSP300
SSP300
Ελευεθριάδης
Ελευεθριάδης
Γερακιανάκης
Γερακιανάκης
Κυριακού
Κυριακού
Μούρτζης
Μούρτζης
Παπαγεωργίου
Παπαγεωργίου
Πίππος
Πίππος
Σπηλιώτης
Σπηλιώτης

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ2018 SBK: ο Τσαλίκης 1ος στα Μέγαρα

« Προηγούμενο άρθρο

Bagnaia: Σαν τον μεγάλο μου αδερφό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα