• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rossi επαναλαμβάνει:
Το βάρος πρέπει να δοθεί στα ηλεκτρονικά!
Νέα 02/04/2018 - 11:39

Συνέντευξη στην Gazzetta dello Sport έδωσε ο Valentino Rossi, επαναλαμβάνοντας την πεποίθησή του ότι τα προβλήματα της M1 έγκεινται στα ηλεκτρονικά.

 

Ήδη από τα χειμερινά τεστ ο Vale τόνιζε ότι αυτός είναι ο τομέας στον οποίο πρέπει να επενδύσουν οι μπλε, ώστε να φτάσουν τον ανταγωνισμό.

 

«Αυτό που έκαναν καλύτερα η Honda και η Ducati είναι ότι ξόδεψαν περισσότερο χρόνο, χρήμα και προσωπικό στα ηλεκτρονικά, εκεί που εμείς υποφέρουμε».

 

«Η Yamaha πρέπει να το καταλάβει αυτό και γρήγορα να κάνει κινήσεις επανόρθωσης. Τώρα το καταλαβαίνουμε, αλλά είμαστε ακόμα πίσω».

 

«Εκεί είναι που χρειάζεσαι κόσμο να δουλεύει και να τα εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητές τους. Ίσως η Yamaha να έκανε λάθος σ’ αυτό τον τομέα».

 

«Θα έρθουν πίστες που θα δυσκολευόμαστε πολύ με την πρόσφυση στο πίσω μέρος, αλλά ελπίζω και πιστεύω ότι με την Μ1 του ’18 το πρόβλημα θα είναι μικρότερο».

 

Στη συνέχεια εξέφρασε την πεποίθησή του ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο Vinales θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τον Τίτλο με το πλαίσιο που βασίζεται σε αυτό το ’16.

 

«Πέρυσι είχαμε χάσει τα “καλά” της μοτοσυκλέτας μας. Είχαμε τα προβλήματα μόνο, χωρίς τα καλά. Φέτος συνεχίζουμε κι έχουμε θέματα, αλλά βρήκαμε τα θετικά».

 

«Πέρυσι ο Maverick κι εγώ ήμασταν στην 3η και την 5η θέση, παλεύοντας μέχρι τα μέσα της σεζόν. Τώρα μπορούμε περισσότερα, είμαστε πιο δυνατοί. Έχουμε ελπίδα».

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Στην Honda κερδίζοντας!

« Προηγούμενο άρθρο

Δυναμικά ξεκίνησε η αγωνιστική χρονιά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα