• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Χαρούμενος, αλλά...
... θα είναι ένας δύσκολος Αγώνας!
Νέα 18/03/2018 - 12:30

Η χτεσινή ημέρα σίγουρα δεν ήταν από τις καλύτερες του Andrea Iannone με την Suzuki και ο Ιταλός προσπαθεί να καταλάβει το γιατί.

 

«Στο τεστ οι χρόνοι έρχονταν πιο εύκολα και ήμουν πιο γρήγορος», έλεγε μετά το τέλος των κατατακτηρίων, που πήρε την 11η θέση, ο Iannone.

 

«Τότε οι συνθήκες ήταν καλύτερες για μένα. Τώρα είχα υποστροφή τόσο στις ΕΔ4 όσο και στις ΚΑΤ και όταν πλάγιαζα πολύ το μπροστινό είχε την τάση να μου διπλώνει και δεν κρατούσα καθαρή γραμμή».

 

Αυτά όμως στον ένα γύρο, διότι βάζοντας στο μυαλό του τη σημερινή ημέρα και τον Αγώνα, ο Iannone τόνισε:

 

«Ο ρυθμός μου δεν είναι άσχημος. Θα είναι καλός αλλά δύσκολος Αγώνας κι αυτό επειδή πολλοί έχουν παρόμοιο ρυθμό με το δικό μας, στο ένα δέκατο».

 

«Με χαμηλότερες θερμοκρασίες και λιγότερο άνεμο τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα για εμάς. Σε διαφορετική περίπτωση θα φθείρουμε το μπροστινό γρήγορα...»

 

Όπως πολλοί άλλοι, έτσι και ο Andrea ανησυχεί περισσότερο για το μπροστά ελαστικό στην τραχιά άσφαλτο της πίστας του Qatar.

 

«Το πίσω δεν με ανησυχεί, δεν έχουμε πρόβλημα. Τα πάμε καλά τόσο με το μεσαίο, όσο και με το μαλακό».

 

«Στο μπροστά όμως, το μαλακό παραείναι μαλακό και το σκληρό παραείναι σκληρό... το μεσαίο; παραείναι... μεσαίο!» είπε γελώντας.

Επόμενο άρθρο »

Qatar MotoGP: Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Δεν είναι πρόβλημα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα