• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Δεν είναι πρόβλημα
Η 9η θέση δεν δείχνει τις δυνατότητές μας
Νέα 18/03/2018 - 12:00

Το φρόνημα του Jorge Lorenzo μόνο χαμηλό δεν είναι μετά την ένατη θέση που πήρε στις χτεσινές κατατακτήριες δοκιμές του Qatar.

 

Ο Ισπανός, που θα ξεκινήσει από την τρίτη σειρά, δίπλα στον πρώην ομόσταυλό του, τον Valentino Rossi, έχει εμπιστοσύνη στο ρυθμό του.

 

«Πρέπει να πω ότι οι δυνατότητές μου είναι μεγαλύτερες από την 9η θέση. Δυστυχώς είχα κάποια προβλήματα στα ηλεκτρονικά, που με εμπόδισαν από το να είμαι σταθερός».

 

«Κάναμε  πολλές αλλαγές που με περιόρισαν... αλλάζοντας μοτοσυκλέτες δεν ήμουν συγκεντρωμένος, καθώς οι δυο GP18 έχουν μερικές διαφορές».

 

«Είμαι όμως πολύ χαρούμενος καθώς θεωρώ ότι είμαι στο ίδιο επίπεδο με τους πιο γρήγορους. Αύριο θα πρέπει να κερδίσω μερικές θέσεις στην εκκίνηση, αλλά θα προσπαθήσω να είμαι κοντά στους πρώτους».

 

Ο Zarco έγραψε χτες έναν φοβερό χρόνο και πήρε την pole, καταρρίπτοντας τον απόλυτο χρόνο του Lorenzo από το 2008!

 

Ωστόσο για τον Jorge - που ήταν βέβαια εντυπωσιασμένος από το χρόνο του Γάλλου - άλλα είναι τα φαβορί για τη νίκη σήμερα.

 

«Ο Johann ήταν εκρηκτικός κι έδειξε ότι έχει βρει ισορροπία με την Yamaha, όμως τα φαβορί παραμένουν ο Dovi και ο Petrucci και θα προσπαθήσω να είμαι κοντά τους».

 

Τέλος, μίλησε και για τα ελαστικά:

 

«Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω... ίσως η καλύτερη επιλογή είναι το μεσαίο μπροστά, αλλά ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει».

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Χαρούμενος, αλλά...

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ανησυχώ για τα λάστιχα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα