• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Michelin: Θα ανταπεξέλθουμε
Σε όλες τις καταστάσεις!
Νέα 14/03/2018 - 10:54

Ο πρώτος Γύρος της σεζόν στην πίστα του Qatar, αποτελεί ανέκαθεν ένα δύσκολο εγχείρημα για τα ελαστικά των πρωτότυπων μοτοσυκλετών του MotoGP.

 

Αυτό ισχύει και για την Michelin, η οποία όμως - μέσω του Piero Taramasso - δηλώνει πανέτοιμη να ανταπεξέλθει σε όλες τις συνθήκες!

 

«Η Losail έχει μια πολύ τραχιά επιφάνεια, αλλά ξέρουμε τι να περιμένουμε κι έτσι θα είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε σε όλες τις συνθήκες».

 

Όπως είχαμε γράψει και παλιότερα, η Michelin από φέτος θα ανακοινώσει τα διαθέσιμα ελαστικά σε κάθε πίστα από πολύ νωρίς σε ομάδες και αναβάτες.

 

«Αυτό που θέλουμε είναι η σταθερότητα. Με αυτό τον τρόπο, οι ομάδες θα κάνουν τα πλάνα τους και θα είναι έτοιμες για το Σ/Κ».

 

Και συνεχίζει λέγοντας: «Τα χειμερινά τεστ μας βοήθησαν να κάνουμε κι άλλα βήματα μπροστά».

 

«Ξεκινώντας από την Sepang, δοκιμάσαμε δυο νέα μπροστινά ελαστικά τα οποία και θα χρησιμοποιήσουμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς».

 

Για το Qatar, η Michelin θα διαθέσει μαλακές, μεσαίες και σκληρές γόμες για τα μπροστινά και πίσω ελαστικά.

 

Τα πίσω θα είναι ασύμμετρα με πιο σκληρή τη δεξιά πλευρά, μιας και η πίστα έχει περισσότερες δεξιές (10) απ’ ότι αριστερές (6) στροφές.

 

Σε περίπτωση βροχής θα διατεθούν τα βρόχινα ελαστικά: μαλακό και μεσαίο τόσο μπροστά όσο και πίσω, με τα πίσω αν είναι ασύμμετρα.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Όχι και το πιο εύκολο GP

« Προηγούμενο άρθρο

Alma Pramac Racing, το παρασκήνιο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα