• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
V.Team Project & Kart
…Επειδή εμείς μιλάμε την ίδια γλώσσα
Νέα Αγοράς 03/03/2018 - 13:28

Η V Team Project με τους έμπειρους συνεργάτες της από τον χώρο του καρτ έχει την δυνατότητα να υποστηρίξει οδηγούς ή ομάδες για να συμμετέχουν σε αγώνες ή τεστ στην Ιταλία , προσφέροντας την λύση του πακέτου “arrive & drive”.

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στο San Marino, στρατηγικό σημείο κοντά σε γνωστές πίστες kart .

Το πακέτο “arrive & drive” περιλαμβάνει μεταφορά από και προς αεροδρόμια, οργάνωση διαμονής, διατροφής, φύλαξης kart στον χώρο μας και μεταφοράς στις πίστες με το φορτηγό μας, εάν δεν χρησιμοποιείτε το δικό σας.

Δυνατότητα φιλοξενίας στην τέντα μας με αποκλειστικό χώρο, εργαλεία, προμήθεια ανταλλακτικών, ελαστικών (σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές), αλλά και εάν επιθυμείτε τεχνική υποστήριξη, με προετοιμασία, set up αναλόγως την πίστα, ανάλυση τηλεμετρίας, οδηγίες από έμπειρο προπονητή (meccanico, motorista, telaista, telemetrista, coach, κτλ). Δυνατότητα ενοικίασης kart με πλήρη υποστήριξη από έμπειρη ομάδα για συμμετοχή σε αγώνες ή τεστ. Προετοιμασία οδηγών, ακολουθώντας εργοστασιακό πρόγραμμα coaching, ξεκινώντας από physical & mental preparation σε ένα από τα καλύτερα ιατρικά group που υποστηρίζουν πολλούς οδηγούς kart, GT, Lamborghini academy, Porsche scholarship. Έχουμε τη δυνατότητα να ετοιμάσουμε ένα πρόγραμμα στα μέτρα σας ανάλογα τις ανάγκες σας.

 

V TEAM PROJECT SRL

Via Fondo Ausa 72, Dogana Bassa, 47891, Repubblica San Marino

Tel: +39 333 1329202 & +30 6932 246061

E mail: steliosvtp@gmail.com & sfakalis@gmail.com

Επόμενο άρθρο »

Νέο Michelin Road 5

« Προηγούμενο άρθρο

Extreme Trackdays

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα