• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
2ος Αγώνας 2019, Termas de Rio Hondo, Argentina
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέο Michelin Road 5
Με τεχνολογία Michelin ACT+ & Michelin XST
Νέα Αγοράς 06/03/2018 - 00:50

Δελτίο Τύπου


ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ MICHELIN ROAD 5

Σχεδιασμένο για χρήση στο δρόμο και κατάλληλο για τα περισσότερα είδη μοτοσυκλετών, το νέο ελαστικό MICHELIN Road 5 διατίθεται σε δύο εκδόσεις (Standard και Trail) και προσφέρει πολλαπλά οφέλη στους καταναλωτές των ελαστικών Touring. Η Michelin, με σκοπό να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των μοτοσικλετιστών παγκοσμίως, εξέτασε προσεκτικά τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες της χρησιμοποιούσαν τις μοτοσυκλέτες τους, από τις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη μέχρι τις αποδράσεις στην ύπαιθρο το Σαββατοκύριακο. Το αποτέλεσμα είναι ένα ριζικά νέο ελαστικό, σε ό,τι αφορά στην αρχιτεκτονική του σκελετού, το σκάλισμα πέλματος και τα μείγματα γόμας, που προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη πρόσφυση σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα, καθώς και αυξημένη ευελιξία και σταθερότητα.

 

MICHELIN Road 5

.

 

 

 

Το MICHELIN Road 5 ενσωματώνει τις πιο πρόσφατες καινοτομίες, όπως τη MICHELIN ACT+, καθώς και τελευταίας γενιάς μείγματα γόμας αλλά και την τεχνολογία αυτοαναγεννώμενων εγκοπών MICHELIN XST Evo για βελτιωμένη χωρητικότητα απομάκρυνσης νερού. Επιπλέον, η χρήση μεταλλικών πρόσθετων στην τεχνολογία κατασκευής, η οποία βοηθά στην κατασκευή εξαιρετικά εξελιγμένων καλουπιών (metal 3D printing), επέτρεψε στη Michelin, όχι μόνο να προσφέρει ακόμα καλύτερη πρόσφυση στο βρεγμένο, αλλά και να βρίσκεται μπροστά από τον ανταγωνισμό, ενώ παράλληλα προσφέρει μεγάλη διάρκεια ζωής των ελαστικών. Πράγματι, τα MICHELIN Road 5 που έχουν διανύσει 5.000 χιλιόμετρα φρενάρουν ακριβώς το ίδιο, σε σύγκριση με τα καίνουρια MICHELIN Pilot Road 4. Παράλληλα, εξακολουθούν να προσφέρουν εξαιρετική πρόσφυση στο στεγνό, εξαιρετικό χειρισμό σε σύγκριση με τους βασικούς ανταγωνιστές τους και βελτιωμένη σταθερότητα.

 

 

MICHELIN ACT+

 

MICHELIN XST Evo

.

 

 

 

Για να επιτευχθεί το επίπεδο απόδοσης που προσφέρει το νέο MICHELIN Road 5, η Michelin συνδύασε 3 βασικές καινοτομίες:

 

  • Καινούριο σκάλισμα πέλματος

Η Michelin έχει εξελίξει την τεχνολογία εγκοπών MICHELIN XST, με την τεχνολογία αυτοαναγεννώμενων εγκοπών MICHELIN XST Evo. Αυτή η καινοτομία εκμεταλλεύεται την τεχνολογία κατασκευής με μεταλλικά πρόσθετα για την κατασκευή των απαραίτητων πολύπλοκων καλουπιών. Πράγματι, τα MICHELIN Road 5 που έχουν διανύσει 5.000 χλμ φρενάρουν το ίδιο με ολοκαίνουρια MICHELIN Pilot Road 4.

 

  • Μείγματα Γόμας τελευταίας γενιάς

Για να βελτιωθούν οι επιδόσεις πρόσφυσης σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα χωρίς να επηρρεάζεται η διάρκεια ζωής, τα μείγματα γόμας που αναπτύχθηκαν για το MICHELIN Road 5 χρησιμοποιούν νέα ελαστομερή και φόρμουλες σε σύγκριση με εκείνα των προκατόχων τους. Ο τρόπος με τον οποίο οι ενώσεις αυτές τοποθετούνται σε όλο το πέλμα του MICHELIN Road 5 είναι το αποτέλεσμα δύο τεχνολογιών της Michelin: της MICHELIN 2CT και της MICHELIN 2CT+.

 

  • Τεχνολογία MICHELIN ACT+

Οι επιδόσεις του MICHELIN Road 5 σε στεγνό οδόστρωμα οφείλονται κυρίως στα μείγματα γόμας τελευταίας γενιάς, ενώ η τεχνολογία MICHELIN ACT+ (Adaptive Casing Technology), μία επαναστατική τεχνική που παρέχει στους ώμους του ελαστικού διαφορετικούς βαθμούς ακαμψίας, εξασφαλίζει εξαιρετική σταθερότητα στις ευθείες και στις στροφές, καθώς και μεγάλη ευκολία χειρισμών.

 

To MICHELIN Road 5 θα είναι διαθέσιμο σε 11 διαφορετικές διαστάσεις, συμπεριλαμβανoμένων και τεσσάρων διαστάσεων της έκδοσης Trail.

 

MICHELIN ROAD 5

 

Φάρδος

Ύψος

Διάμετρος

Δείκτης φορτίου

Δείκτης Ταχύτητας

TL/TT

Ημ/νία Διάθεσης

FRONT

120

60

ZR 17

55

(W)

TL

Ιανουάριος 2018

 

120

70

ZR 17

58

(W)

TL

Ιανουάριος 2018

REAR

150

70

ZR 17

69

(W)

TL

Ιανουάριος 2018

 

160

60

ZR 17

69

(W)

TL

Ιανουάριος 2018

 

180

55

ZR 17

73

(W)

TL

Ιανουάριος 2018

 

190

50

ZR 17

73

(W)

TL

Ιανουάριος 2018

 

190

55

ZR 17

75

(W)

TL

Ιανουάριος 2018

ΜICHELIN ROAD 5 TRAIL

 

Φάρδος

Ύψος

Διάμετρος

Δείκτης φορτίου

Δείκτης Ταχύτητας

TL/TT

Ημ/νία Διάθεσης

ΜΠΡΟΣΤΑ

110

80

R 19

59

(V)

TL

Ιανουάριος 2018

 

120

70

ZR 19

60

(W)

TL

Αύγουστος 2018

ΠΙΣΩ

150

70

ZR 17

69

(V)

TL

Ιανουάριος 2018

 

170

60

ZR 17

72

(W)

TL

Αύγουστος 2018

 

 

 

Σχετικά με τη Michelin στην Ελλάδα:

Το 2017, η Michelin συμπλήρωσε 60 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα. Από το 1957, με δυναμική παρουσία στην αγορά, απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών προσφέροντας καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα, τεχνολογίες και υπηρεσίες. Υποστηρίζοντας περισσότερους από 300 μεταπωλητές ελαστικών στην Ελλάδα, λειτουργεί με υπευθυνότητα και εστιάζει στη στήριξη του ανθρώπινου κεφαλαίου, της οικονομίας, της κοινωνίας και του περιβάλλοντος. Με καταρτισμένο προσωπικό και σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Αθήνα και στον Αυλώνα, η Michelin επενδύει διαρκώς στην Ελλάδα, με όραμα να προωθεί την ασφαλή και βιώσιμη κινητικότητα στη χώρα και να προσφέρει έναν καλύτερο τρόπο να πηγαίνουμε μπροστά (www.michelin.gr).   

 

Σχετικά με τον Όμιλο Michelin:

Ως η κορυφαία εταιρεία ελαστικών, δέσμευση της Michelin είναι να προωθεί τη βιώσιμη κινητικότητα καθώς και να σχεδιάζει και να διανέμει τα καταλληλότερα ελαστικά, υπηρεσίες και λύσεις για τις ανάγκες των καταναλωτών. Προσφέρει ηλεκτρονικές υπηρεσίες, χάρτες και οδηγούς, βοηθώντας τους πελάτες της να εμπλουτίσουν την κάθε διαδρομή και το κάθε ταξίδι και να τα μετατρέψουν σε μοναδικές εμπειρίες, ενώ αναπτύσσει υλικά υψηλής τεχνολογίας για τις ανάγκες της βιομηχανίας της κινητικότητας. Η Michelin, με έδρα το Clermont-Ferrand της Γαλλίας, έχει παρουσία σε 171 χώρες, 111.700 εργαζομένους και διαθέτει 68 μονάδες παραγωγής σε 17 χώρες, οι οποίες παρήγαγαν συνολικά 187 εκ. ελαστικά το 2016.

.

 

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Ανοιξιάτικη Προσφορά Suzuki

« Προηγούμενο άρθρο

V.Team Project & Kart

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Το περιοδικό μας
Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΩΣΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ 4 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΣΩ SPOILER ΤΗΣ DUCATI;
  • 1. ΝΑΙ
  • 2. ΟΧΙ
  • 3. ΔΕΝ ΞΕΡΩ / ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ