• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Jerez Test Ημ. 2
Κέρδισε τον Martin ο Bastianini
Νέα 14/02/2018 - 11:10

Η Honda παρέμεινε στην κορυφή της λίστας με τους χρόνους της Moto3 στην πίστα της Jerez, αυτή τη φορά όμως με τον Enea Bastianini.

 

Ο Ιταλός, στη νέα του ομάδα, κατάφερε να σταματήσει το χρονόμετρο στο 1:45.630 που - άτυπα - αποτελεί νέο απόλυτο χρόνο πίστας.

 

Στο 1:45 - και κάτω από τον απόλυτο χρόνο που ανήκει στον ίδιο - ήταν και ο Jorge Martin, που έμεινε στη δεύτερη θέση με διαφορά μόνο 0.155’’.

 

Οι δυο αυτοί αναβάτες ήταν και οι μόνοι που κατάφεραν να σπάσουν το φράγμα του 1:46, με τη νέα άσφαλτο της Jerez να συμβάλλει τα μέγιστα στους καλούς χρόνους.

 

Εντυπωσιακός ο Philipp Oettl, κατάφερε να είναι η καλύτερη ΚΤΜ τη χτεσινή ημέρα και να ανέβει στην τρίτη θέση, αν και η διαφορά του από τον πρώτο ήταν κοντά στα έξι δέκατα.

 

Γρήγορα δείχνει να προσαρμόζεται στη νέα του ομάδα, την Angel Nieto Team (η ομάδα του Aspar), ο Andrea Migno που πέτυχε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο.

 

Πέμπτος ήταν ο Fabio di Giannantonio και ελάχιστα μπροστά από τον Lorenzo Dalla Porta της Leopard Racing.

 

Ακολουθεί ο Tony Arbolino που συνεχίζει δυνατός και στην Jerez. Ο αναβάτης της Marinelli Snipers ήταν ο 5ος Ιταλός στις πρώτες εφτά θέσεις!

 

Μόλις η τρίτη ΚΤΜ στη δεκάδα ήταν αυτή του Livio Loi που κατάφερε να βελτιώσει αρκετά το χρόνο του και να αφήσει πίσω του τους Aron Canet και Niccolo Antonelli.

Επόμενο άρθρο »

Polyccio: Θα επιστρέψω δυνατός!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Jerez Test Ημ. 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα