• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Jerez Test Ημ. 2
Παρέμεινε πρώτος ο Bagnaia
Νέα 14/02/2018 - 09:43

Ο Pecco Bagnaia συνεχίζει να έχει την πρώτη θέση στις δοκιμές της Jerez, αυτή την εβδομάδα, για την κατηγορία της Moto2.

 

Χτες οι χρόνοι ήταν εξαιρετικοί και οι αναβάτες εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι η Ισπανική πίστα έχει καινούργια άσφαλτο.

 

Έτσι, ο Bagnaia κατάφερε να σταματήσει το χρονόμετρο στο 1:41.638 και να είναι περίπου μισό δευτερόλεπτο κάτω από τον απόλυτο χρόνο πίστας!

 

Οι τρεις πρώτοι κατάφεραν να είναι κάτω από το 1:42, ενώ η πρώτη πεντάδα των οδηγών της κατηγορίας ήταν κάτω από τον απόλυτο χρόνο.

 

Στη δεύτερη θέση παρέμεινε ο Alex Marquez, με διαφορά δυο δεκάτων από τον Bagnaia, ενώ ο τρίτος της παρέας του 1:41 ήταν ο Lorenzo Baldassarri.

 

Εντυπωσιακή ήταν η χτεσινή παρουσία του Luca Marini, με τον ετεροθαλή αδερφό του Valentino Rossi να σημειώνει τον τέταρτο καλύτερο χρόνο.

 

Ο Mattia Pasini της Italtrans έφερε την Kalex του στην 5η θέση, με το συγκεκριμένο κατασκευαστή να κυριαρχεί στην πρώτη πεντάδα.

 

Η πρώτη μοτοσυκλέτα χωρίς πλαίσιο της Kalex ήταν η KTM του Miguel Oliveira, ο οποίος ήταν στο μισό δευτερόλεπτο από την κορυφή.

 

Γρήγορα δείχνει να προσαρμόζεται στην κατηγορία που πρωταγωνίστησε πρόπερσι ο Sam Lowes, με τον Βρετανό να είναι έβδομος με τη δική του ΚΤΜ.

 

Χτες όμως την παράσταση έκλεψε ο χρόνος του Remy Gardner που κατάφερε όχι μόνο να βάλει την Tech3 στη δεκάδα, αλλά και να είναι μόλις έξι δέκατα από τον πρώτο!

 

Ο Brad Binder ήταν η τρίτη ΚΤΜ στις δέκα πρώτες θέσεις, με τη δεκάδα να κλείνει ο Xavi Vierge με την Kalex του.

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Jerez Test Ημ. 2

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Η Buriram περιμένει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα