• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Jerez Test Ημ. 1
Τρεις Honda μπροστά, 1ος ο Martin
Νέα 13/02/2018 - 11:53

Ο αναβάτης του Fausto Gresini στην κατηγορία της Moto3, ο Jorge Martin, ήταν αυτός που πήρε την πρώτη θέση χτες, πρώτη ημέρα των επίσημων δοκιμών της Moto3 στην Jerez.

 

Ο Martin έγραψε τον καλύτερο χρόνο της ημέρας πάνω στην Honda του, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:46.857, αφήνοντας πίσω του τον Tony Arbolino.

 

Ο νεαρός Ιταλός πήρε τη δεύτερη θέση κι έδειξε εξαιρετικά οδηγικά στοιχεία στη νέα του ομάδα, την Marinelli Snipers, έχοντας πάρει τη θέση του Romano Fenati.

 

Εμφανώς χαρούμενος με την επιστροφή του σε μοτοσυκλέτα της Honda, ο Niccolo Antonelli σημείωσε χτες τον τρίτο καλύτερο χρόνο, μόλις ένα δέκατο από την κορυφή.

 

Γενικά οι διαφορές των αναβατών της κατηγορίας ήταν πάρα πολύ μικρές, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το γεγονός ότι οι πρώτοι 8 είχαν μεταξύ τους διαφορά μικρότερη από 4 δέκατα!

 

Πίσω από τις τρεις Honda στην κορυφή, έχουμε την καλύτερη KTM της χτεσινής ημέρας που ήταν ο Albert Arenas, που κατάφερε ν’ αφήσει πίσω του τον Aron Canet για 35χιλ.

 

Συνεχίζει τις δυνατές του εμφανίσεις ο Marco Bezzecchi και χτες πήρε την 6η θέση με την KTM του, μπροστά από τις Honda των Di Giannantonio, Dalla Porta και Bastianini.

 

Ο Philipp Oettl ήταν και ο μοναδικός οδηγός στη δεκάδα που δεν ήταν Ισπανός ή Ιταλός. Η διαφορά του από την κορυφή ήταν μόλις 0.479’’.

 

Οι Honda κυριάρχησαν στη δεκάδα, με εφτά δικές τους μοτοσυκλέτες, ενώ αίσθηση προκαλεί η προτελευταία θέση του Nicolo Bulega που ήταν μισό δευτερόλεπτο πιο αργός από τον Dennis Foggia (17ος).

Επόμενο άρθρο »

Moto2 πιο κοντά στη MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Πρώτα η Honda!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα