• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Jerez Test Ημ. 1
Ο Bagnaia μπροστά απ’ τον Marquez
Νέα 13/02/2018 - 09:25

Οι οδηγοί της μεσαίας κατηγορίας βρίσκονται στην πίστα της Jerez από χτες, για το δεύτερο επίσημο τεστ του χειμώνα, το οποίο ολοκληρώνεται αύριο.

 

Την πρώτη ημέρα, στο διάστημα που οι αναβάτες είχαν στη διάθεσή του στο στεγνό, ήταν ο Pecco Bagnaia αυτός που κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση.

 

Ο οδηγός της SKY VR46 έκανε χρόνο στο 1:42.330 και ήταν 0.166’’ πιο γρήγορος από τον Alex Marquez της Marc VDS.

 

Οι δυο τους έμειναν μπροστά από τον έμπειρο Mattia Pasini που είχε τον τρίτο καλύτερο χρόνο.

 

Οι μοτοσυκλέτες με πλαίσιο της Kalex κυριάρχησαν στην πρώτη δεκάδα, καθώς εκεί μόνο ο Miguel Oliveira και η KTM του κατάφεραν να πάρουν θέση.

 

Ο Πορτογάλος ήταν μόλις ένα τέταρτο του δευτερολέπτου πιο αργός από τον Bagnaia, με τις διαφορές των αναβατών της κατηγορίας να είναι και πάλι μικρές.

 

Ο Lorenzo Baldassarri, με την ομάδα του Pons πλέον, είχε εντυπωσιάσει στο προηγούμενο τεστ της Valencia και συνέχισε δυνατά και στην Jerez.

 

Ο Ιταλός πήρε την 5η θέση, μπροστά από τους συμπατριώτες του: τον Luca Marini και τον Simone Corsi. Έτσι στην πρώτη 7άδα είχαμε 5 Ιταλούς!

 

Ο Xavi Vierge ήταν μισό δευτερόλεπτο πιο αργός από τον πρώτο και κατέλαβε την 8η θέση, με τους Isaac Vinales και Hector Barbera να κλείνουν τη δεκάδα των πρώτων.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Πρώτα η Honda!

« Προηγούμενο άρθρο

Melandri: Στο ένα εναντίον ενός

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα