• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Melandri: Στο ένα εναντίον ενός
Θα είμαι πιο δυνατός φέτος!
Νέα 12/02/2018 - 16:01

Ο Marco Melandri ξεκινά τη νέα σεζόν στα SBK-Motul έχοντας ένα χρόνο εμπειρίας με τη μοτοσυκλέτα της Ducati.

 

Από τη μια είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να τα πάει καλύτερα από πέρυσι, από την άλλη όμως ανησυχεί για την αλλαγή του κανονισμού που πλήττει τους κόκκινους.

 

Ο Melandri μίλησε στο αδελφό «gpone.com» στο περιθώριο της παρουσίασης της ομάδας των κόκκινων στα SBK-Motul.

 

«Νοιώθουμε αυτή τη μείωσε στις στροφές σε κάθε τομέα της μοτοσυκλέτας... μας έχουν περιορίσει κι αναγκαζόμαστε ν’ αλλάξουμε ταχύτητα μέχρι και 4 φορές στο γύρο».

 

«Πριν είχαμε πολλή ροπή στα χαμηλά, αλλά χάναμε σε τελική. Τώρα είναι το αντίθετο... ουσιαστικά είναι σαν να μας λείπουν 2,000 στροφές».

 

Όπως και να ‘χει, μέσα από τη δουλειά, ο Melandri απέδειξε στο πρόσφατο τεστ της Jerez ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον Rea και την Kawasaki.

 

«Είχα παρόμοιο ρυθμό μ’ αυτόν, αν και η πίστα εκεί μας ευνοεί. Στο Portimao είχα όλες τις δυσκολίες που είχαμε και πέρυσι, συν αυτές με τους νέους κανονισμούς».

 

«Σίγουρα νοιώθω πιο ανταγωνιστικός απ’ ότι πέρυσι κι έχω περισσότερη εμπειρία και είμαι πιο δυνατός σωματικά και πνευματικά».

 

«Το 2017 ανησυχούσα πολύ για τις μάχες ένας εναντίον ενός, αλλά τώρα είμαι πολύ καλύτερα προετοιμασμένος. Θα είμαι πιο επιθετικός και θα δούμε τι θα πετύχουμε».

 

Στο τελευταίο τεστ πριν την έναρξη της σεζόν, ο Melandri περιμένει αναβαθμίσεις από το Borgo Panigale.

 

«Πρέπει να κάνουμε πρόοδο, αν και το θέμα με τις ταχύτητες δεν μπορεί μάλλον λυθεί. Θα δουλέψουμε στον κινητήρα και θα έχουμε και κάποια νέα πράγματα για το πλαίσιο».

 

Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν, αλλά ο Ιταλός τονίζει ότι: «Θέλω μόνο να κάνω ένα καλό ξεκίνημα. Προτιμώ να σκέφτομαι το παρών».

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Jerez Test Ημ. 1

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Για ν’ ανανεώσω

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα