• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα χρώματα της Kawasaki για το ‘18
Rea και Sykes έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουν
Νέα 12/02/2018 - 10:52

Η Kawasaki μας αποκάλυψε τα νέα χρώματα της ομάδας της και τις μοτοσυκλέτες των Jonathan Rea και Tom Sykes για το Πρωτάθλημα των SBK-Motul.

 

Η πράσινοι είναι η κυρίαρχη δύναμη στο εν λόγω Πρωτάθλημα, ειδικά με τον Jonathan Rea να αποτελεί τον μόνιμο Πρωταθλητή τα τελευταία χρόνια.

 

Ο Sykes πήρε τον Τίτλο το 2013 ενώ ο Rea είναι σταθερά Πρωταθλητής από το 2015 και μετά, όταν πήγε από την Honda στην Kawasaki.

 

«Μάλλον αυτός ήταν ο καλύτερος χειμώνας μου και τώρα ανυπομονώ να ξεκινήσουμε», σχολίαζε στην παρουσίαση της ομάδας ο Rea.

 

«Από τότε που ήρθα στην Kawasaki, αυτά τα τελευταία τρία χρόνια, τα συναισθήματα που βιώνω έχουν τη μορφή χιονοστιβάδας».

 

«Το δέσιμό μου με τη μοτοσυκλέτα είναι ονειρικό και απλά ζω αυτό το όνειρο. Πραγματικά το διασκεδάζω εδώ και ανυπομονώ να δω τι μας επιφυλάσσει το μέλλον».

 

Από την πλευρά του, ο Tom Sykes πρόσθεσε:

 

«Η συνεργασία μας είναι τέλεια και είναι ευχάριστο να δουλεύουμε μαζί. Παλεύουμε για τον Τίτλο τα τελευταία έξι χρόνια και είμαστε πάντα στην τριάδα. Δεν είναι κι άσχημα».


«Προφανώς έχω δουλειά μπροστά μου, μιας και τα τελευταία χρόνια δυσκολεύομαι να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό με τη μοτοσυκλέτα».

 

«Πάντως για φέτος νοιώθω ότι είμαι πάρα πολύ προετοιμασμένος».

Επόμενο άρθρο »

Video: Τα 15 βάθρα του Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Davies: Τη δύναμή μας;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα