• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Davies: Τη δύναμή μας;
Ακόμα δεν την έχετε δει!!
Νέα 12/02/2018 - 10:10

Δεν έμεινε αδρανής κατά τη διάρκεια του χειμώνα ο Chaz Davies της Ducati, καθώς βρήκε το χρόνο να παντρευτεί και να κάνει και διακοπές!

 

Από την άλλη, ο τραυματισμός του στο γόνατο εξακολουθεί να του δημιουργεί προβλήματα, αλλά παραμένει αισιόδοξος για τη νέα σεζόν.

 

Η ομάδα της Aruba.it Ducati έκανε πριν λίγα 24ωρα την παρουσίαση των νέων της χρωμάτων και το «αδελφό» gpone.com ήταν εκεί για να ανακρίνει τον Chaz Davies.

 

Πως είσαι με τον τραυματισμό σου;

Έχει πάρει αρκετό χρόνο για ν’ αναρρώσει. Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξος και η αδρεναλίνη κατά τη διάρκεια του αγώνα θα είναι σαν ναρκωτικό, απομακρύνοντας τον πόνο.

 

Στα πρόσφατα τεστ φαίνεται ότι η Ducati έχει περισσότερα προβλήματα από τις Kawasaki.

Τα τεστ ήταν περίεργα, ειδικά δεδομένης της φυσικής μου κατάστασης. Είμαι χαρούμενος με τη δουλειά που κάναμε με την ομάδα, καθώς δοκιμάσαμε πολλά ενόψει του Phillip Island.

 

Δεν φάνηκες να ενδιαφέρεσαι πολύ για τους χρόνους

Δεν έχουμε δείξει ακόμα τίποτα! Φυσικά ξέρουμε ότι χρειάζεται να κάνουμε ακόμα ένα βήμα, για να βρούμε το όριο Έχουμε κάποια προβλήματα, όπως στις εισόδους των στροφών, αλλά νομίζω ότι θα καταφέρουμε να τα ξεπεράσουμε.

 

Οι νέοι κανονισμοί δεν βοήθησαν τους κόκκινους...

Δεν είναι εύκολο να ερμηνεύσεις κάτι τέτοιο, μιας και η Dorna κάνει ό,τι θέλει. Οι νέοι κανονισμοί ξεκάθαρα βοήθησαν την Yamaha και την Honda, αλλά δεν θα ξέρουμε κάτι στα σίγουρα μέχρι ν’ αγωνιστούμε.

 

Ο Rea παραμένει, προφανώς, το φαβορί.

Το Πρωτάθλημα είναι μεγάλο και το κλειδί είναι η σταθερότητα. Έτσι πρέπει να είμαστε υπομονετικοί. Είμαι βέβαιος ότι θα είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τους αντιπάλους μας στο Phillip Island.

 

Στις δοκιμές δεν φαίνονται οι πραγματικές δυνατότητες των οδηγών.

Τα τεστ είναι κάτι διαφορετικό. Πολλοί ήθελαν να κάνουν έναν καλό χρόνο, αλλά αυτό δεν ήταν στις προτεραιότητές μας. Δυστυχώς υποφέραμε περισσότερο απ’ ότι περιμέναμε στο Portimao, αλλά είμαι αισιόδοξος για τις αναβαθμίσεις που θα έρθουν στην Αυστραλία.

 

Κι ένα τελευταίο σχόλιο για την V4

Δεν ξέρω πότε θα τη δοκιμάσω. Είμαι πολύ περίεργος, μιας και η νέα μοτοσυκλέτα θα μας επιτρέψει να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα μπροστά.

Επόμενο άρθρο »

Τα χρώματα της Kawasaki για το ‘18

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Η Energica στην πίστα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα