• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Test Ημ. 3: Τελικοί χρόνοι
Έσπασε τα χρονόμετρα ο Lorenzo!
Νέα 30/01/2018 - 12:23

Με ένα εκπληκτικό χρόνο στο 1:58.830, ο Jorge Lorenzo πήρε την πρώτη θέση στις δοκιμές της Sepang στην Μαλαισία.

 

Ο Ισπανός ήταν εντυπωσιακός πάνω στην Ducati του, σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο που έχει καταγραφεί ποτέ (επίσημα κι ανεπίσημα) στη συγκεκριμένη πίστα!

 

Τις τελευταίες ώρες οι οδηγοί έριξαν το βάρος τους στις προσομοιώσεις αγώνα, ωστόσο στα τελευταία 5-10 λεπτά είχαμε μερικούς που βγήκαν για να βελτιώσουν το χρόνο τους.

 

Οι πρώτοι εφτά αναβάτες όμως δεν άλλαξαν κι έτσι πίσω από τον Ισπανό της Ducati βρίσκεται ο Dani Pedrosa και η Honda του, με τον Cal Crutchlow ν΄ακολουθεί.

 

Με τον τέταρτο καλύτερο χρόνο φεύγει από την Μαλαισία ο Andrea Dovizioso, με τους Miller και Rins να κλέβουν την παράσταση στο πρώτο τεστ της χρονιάς με τη δυνατή τους παρουσία.

 

Έβδομος ήταν ο Marc Marquez και μόλις 67χιλ πιο γρήγορος από τον Valentino Rossi, ο οποίος ήταν ένας από τους λίγους που κατάφεραν να βελτιώσουν το χρόνο τους στο τέλος.

 

Στη δεκάδα παρέμεινε ο Johann Zarco και ο Danilo Petrucci, αφήνοντας εκτός τον πάρα πολύ καλό Tito Rabat, ο χρόνος του οποίου ήταν μόνο εφτά δέκατα από τον πρώτο.

 

Ο τελευταίος με διαφορά στο ίδιο δευτερόλεπτο από τον Jorge Lorenzo ήταν ο Andrea Iannone με την Suzuki του.

 

Στη 18η θέση βρέθηκε ο Vinales, ο οποίος προσπάθησε στο τέλος να βελτιώσει το χρόνο του αλλά δεν του βγήκε.

 

Έτσι, ο Ισπανός της Yamaha έμεινε πίσω από την Aprilia του Aleix Espargaro (13ος), τον rookie Takaaki Nakagami, τον Bautista, τον Mika Kallio και τον επίσης νεοφερμένο Franco Morbidelli.

 

Στην 20άδα και ο Xavier Simeon, ο οποίος κράτησε πίσω του τον Scott Redding παρά το ότι ο τελευταίος πίεσε στο τέλος και τότε πέτυχε τον καλό του χρόνο.

 

Αναλυτικά στις δηλώσεις των οδηγών και οι επιδόσεις τους στις προσομοιώσεις Αγώνα που επιχείρησαν σήμερα.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Αν είχαμε αγώνα αύριο

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Ημ. 3: Οι χρόνοι στις 16:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα