• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao SBK-Motul Test
Ημέρα 1: Κυρίαρχος ο Rea
Νέα 29/01/2018 - 09:57

Η πρώτη ημέρα του δεύτερου επίσημου τεστ των SBK-Motul ολοκληρώθηκε χτες στην πίστα του Portimao στην Πορτογαλία.

 

Παρά τους νέους κανονισμούς στο Πρωτάθλημα, οι πράσινες μοτοσυκλέτες συνεχίζουν απτόητες και ήταν γρήγορες και τώρα.

 

Ο Jonathan Rea ήταν μισό δευτερόλεπτο πιο γρήγορος από τον ομόσταυλό του, καθώς η Kawasaki έκανε το 1-2 μπροστά από τον Michael Van der Mark.

 

Ο Tom Sykes είχε και μια μικρή πτώση χτες, χωρίς όμως συνέπειες για τον Βρετανό.

 

Ο Van der Mark, στην πίστα που πήρε το πρώτο του βάθρο το 2017, ήταν πολύ δυνατός, ενώ ο ομόσταυλός του Alex Lowes πέρασε την ημέρα μέσα στη δεκάδα στο μεγαλύτερο διάστημα.

 

Βελτιωμένες ήταν οι κόκκινες μοτοσυκλέτες της Ducati. Μετά από ένα δύσκολο τεστ στην Jerez, οι Melandri και Davies ελπίζουν να βρουν κάτι καλό στο τελευταίο αυτό τεστ πριν την έναρξη της σεζόν.

 

Οι νέοι κανονισμοί έχουν δυσχεράνει το έργο των ανθρώπων της Ducati, οι οποίοι στην Πορτογαλία είδαν τον Michael Ruben Rinaldi (Aruba.it Junior Team) μέσα στην 15άδα.

 

Πολύ καλά τα πήγε και ο Τούρκος Toprak Razgatlioglu καθώς συνηθίζει τα δεδομένα της νέας γι’ αυτόν κατηγορίας. Κατάφερε να εντυπωσιάσει πάντως, έχοντας για μεγάλο διάστημα την 7η θέση.

 

Σε μια από τις αγαπημένες του πίστες ήταν ο Eugene Laverty, ο οποίος δούλεψε πολύ με την Aprilia του και ήταν μέσα στη δεκάδα, ενώ για λίγο εκτός αυτής ήταν ο ομόσταυλός του, ο Savadori.

 

Ευελπιστώντας να βελτιώσουν κι άλλο την CBR1000RR, οι Leon Camier και Jake Gagne δούλεψαν πολύ με τη νέα τους μοτοσυκλέτα, κρατώντας παράλληλα θέσεις μέσα στη δεκάδα.

 

Προσπαθώντας να κατανοήσει περισσότερο τη νέα του μοτοσυκλέτα, ο Jordi Torres της MV Agusta ήταν μέσα στους 20 καλύτερους οδηγούς.

 

Πιο μπροστά του, στην 15άδα, βρίσκουμε τον Loris Baz και την BMW του, με τον Γάλλο να ελπίζει ότι θα βελτιώνεται καθώς θα επισκέπτεται και άλλες πίστες.

Επόμενο άρθρο »

Sepang Ημ. 2: Οι χρόνοι στις 16:00

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Ημ.2: Οι χρόνοι στις 14:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα