• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dakar Ημέρα 11
Ο Price την πρωτιά, προσεχτικός ο Walkner
Νέα 18/01/2018 - 10:11

Ο Toby Price της ΚΤΜ πήρε την πρώτη του Ειδική στο φετινό Rally Dakar χτες, την ώρα που το κύριο μέλημα του Matthias Walkner ήταν να συντηρήσει τη μεγάλη του διαφορά στη γενική κατάταξη.

 

Ο Price ήταν μπροστά σε κάθε ένα σημείο ελέγχου των 280χλμ της ημέρας και κατάφερε να τερματίσει 01:38’’ μπροστά από τον Kevin Benavides της Honda, για να πάρει την 8η Ειδική της καριέρας του.

 

Ο Νικητής του Αγώνα το 2016 ανέβηκε στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης, την ώρα που ο πρωτοπόρος αυτής - ο ομόσταυλός του Matthias Walkner - έκανε απλά βόλτα.

 

Ο Walkner είχε μεγάλο προβάδισμα από προχτές και φρόντισε απλά να κάνει έναν προσεχτικό αγώνα, τερματίζοντας 5ος χτες και δίνοντας 11 λεπτά στον Price.

 

Με τρεις Ειδικές να απομένουν (βασικά δύο, μιας και η σημερινή ακυρώθηκε από την οργάνωση), το προβάδισμα του Walkner είναι ακριβώς 32 λεπτά επί του Benavides, με τον Price να είναι 39 λεπτά πίσω.

 

Στην τέταρτη θέση παραμένει η ιδιωτική συμμετοχή, ο Gerard Farres με μοτοσυκλέτα της ΚΤΜ, ενώ με τον Antonie Meo ο Αυστριακός κατασκευαστής έχει τέσσερεις μοτοσυκλέτες στην 5άδα.

 

Παραμένοντας στη γενική κατάταξη, σημαντική είναι η έβδομη θέση του Johnny Aubert της Gas Gas που ανέβηκε εκεί από την 10η που ήταν.

 

Λίγο πιο μπροστά είναι ο Ricky Brabec που ευνοήθηκε από την εγκατάλειψη του Stefan Svitko. Ανάκαμψε από την άσχημη εμφάνιση της Κυριακής ο Quintanilla και είναι 8ος.

 

Τα αποτελέσματα (10 πρώτοι) της χτεσινής ημέρας

 

 

Η γενική κατάταξη (10 πρώτοι) μετά και την 11η Ειδική

Επόμενο άρθρο »

Έκλεψαν τον Morbidelli!

« Προηγούμενο άρθρο

Σοκ! O Folger εκτός για το ’18!

Χορηγοί