• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αναρρώνει ο Stefan Bradl
Τι μέλλει γενέσθαι για τον Γερμανό;
Νέα 13/12/2017 - 13:53

Το 2017 δεν τελείωσε όπως ήλπιζε ο Stefan Bradl, ο οποίος τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά στο Portimao (στον καρπό του) κι έχασε το υπόλοιπο της σεζόν στα SBK-Motul.

 

Τρεις μήνες μετά τον τραυματισμό του, ο Γερμανός αναβάτης επιβεβαιώνει ότι αναρρώνει καλά.

 

«Η πρόοδος είναι καλή. Έχω κινητικότητα περίπου στο 85%. Έχει περάσει ένας μήνας από τη δεύτερη επέμβαση. Ίσως κάνω ένα τεστ με την motocross Honda μου».

 

Τι μέλλει γενέσθαι όμως με τον Stefan Bradl, ο οποίος μετά το MotoGP πέρασε στα SBK-Motul αλλά φέτος έχασε κι εκεί τη θέση του;

 

Ο Bradl είναι και επίσημα χωρίς ομάδα, μετά τη συμφωνία της Honda με τον Jake Gagne για το Πρωτάθλημα των SBK-Motul του 2018.

 

Οι φήμες που ακούγονται στο paddock του MotoGP, είναι ότι ο Γερμανός αναβάτης είναι πολύ πιθανό να είναι ο νέος δοκιμαστής της Honda!

 

To HRC θέλει ν’ ακολουθήσει τα χνάρια της Ducati κι επιθυμεί να έχει στους δοκιμαστές του έναν ετοιμοπόλεμο και γρήγορο αναβάτη.

 

Αυτό σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα ο Hiro Aoyama θα πάψει να εκτελεί ρόλο δοκιμαστή για την Honda.

 

Άλλωστε, όπως έγινε γνωστό στα μέσα του προηγούμενου μήνα, ο Ιάπωνας αναβάτης θα έχει νέο ρόλο τη νέα σεζόν, ως Team Manager στην Team Asia της Moto2.

 

Ακόμα τίποτα δεν έχει επισημοποιηθεί, όσον αφορά στην περίπτωση του Stefan Bradl, αν και Ισπανικά site ήδη αναφέρουν ότι το HRC ζήτησε από τον Γερμανό να γίνει δοκιμαστής.

Επόμενο άρθρο »

Σε ψυχολόγο ο Aleix Espargaro

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Η GSX-R1000 κερδίζει

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα