• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suppo: Η φήμη και η δόξα;
Δεν άλλαξαν τον ιδιαίτερο Marquez!
Νέα 12/12/2017 - 11:15

Στα 22 χρόνια παρουσίας του στο paddock του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ο Livio Suppo έχει δουλέψει με πολλούς σπουδαίους αναβάτες.

 

Ωστόσο ο ίδιος επιμένει ότι αυτός που ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους είναι ο Marc Marquez!

 

Λίγο μετά τα νέα της απόσυρσής του από το paddock, ζητήθηκε από τον Suppo να κάνει μια σύγκριση και να επιλέξει ανάμεσα στον Stoner και στον Marc.

 

«Δεν έχω καμμία αμφιβολία για το ποιον θα διαλέξω. Τον Marc και όχι επειδή είναι τώρα στο HRC, αλλά επειδή είναι πραγματικά πολύ ιδιαίτερος».

 

«Το ταλέντο του Casey ήταν τεράστιο και του Marc είναι περίπου το ίδιο. Αλλά το να δουλεύεις με τον Marc ήταν ευχάριστο», είπε ο Suppo που έχει δουλέψει και με τους δυο.

 

«Όταν του είπα την απόφασή μου να φύγω, του θύμισα όταν υπογράψαμε το πρώτο μας συμβόλαιο. Ήταν πολύ νέος κι έπρεπε να μείνει στην Moto2 άλλο ένα χρόνο».

 

«Του είχα πει τότε: είσαι καλό παιδί, αλλά θα έρθεις στο MotoGP, θ’ αποκτήσεις χρήματα, γυναίκες, θα γίνεις διάσημος και μάλλον θ’ αλλάξεις. Πραγματικά όμως θα ήθελα να μείνεις ο ίδιος».

 

«Του το είχα πει και πέρυσι και του το είπα και τώρα: δεν έχει αλλάξει! Και γι’ αυτό το λόγο είναι τόσο ιδιαίτερος».

 

«Κάποιες φορές ξεχνάμε ή δεν συνειδητοποιούμε τι έχουν αυτοί οι οδηγοί. Είναι τόσο διάσημοι και το να μείνουν οι ίδιοι είναι πολύ δύσκολο».

 

«Γι’ αυτό και εκτιμώ τον Marc γι’ αυτό το λόγο περισσότερο απ’ αυτά που κάνει πάνω στη μοτοσυκλέτα».

 

Όποιοι έχουν καταφέρει να επισκεφτούν το paddock, ίσως έχουν δει τον Marc που πάντα τρώει μαζί με τους μηχανικούς του.

 

Παραμένει απλός και είναι χαρακτηριστικό ότι στο Brno, λίγες ώρες αφότου είχε κερδίσει τον αγώνα, μετέφερε καρέκλες στους μηχανικούς του για να κάτσουν στη καφετέρια.

 

Επιπλέον, κάθε φορά που οι μηχανικοί του δουλεύουν μέχρι αργά για να επισκευάσουν την RC213V μετά από μια πτώση του, μένει μαζί τους ξενυχτώντας μέχρι να τελειώσουν!

Επόμενο άρθρο »

MotoGP με ηλεκτρικά μοτέρ;

« Προηγούμενο άρθρο

Yamaha: Όχι τελείως καταστροφική

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα