• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Δεν αμφιβάλλω!
Θα παλεύω για τον Τίτλο και το ‘18
Νέα 11/12/2017 - 14:16

Αν και δεν κατάφερε τελικά να πάρει τον Τίτλο φέτος, εν τούτοις ο Andrea Dovizioso ήταν στους κερδισμένους του 2017.

 

Ο Ιταλός ξάφνιασε πολλούς με τη φετινή του απόδοση, κατορθώνοντας να διεκδικεί μέχρι τέλους τον Τίτλο κόντρα στον Marquez.

 

Έφερε και πάλι την Ducati σ’ ένα ανταγωνιστικό επίπεδο που είχαμε δέκα χρόνια να τη δούμε και έγραψε το όνομά του στα βιβλία της ιστορίας του Borgo Panigale.

 

Πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στο Ιταλικό RaiRadio1 και μίλησε για τη χρονιά που φεύγει.

 

«Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όπως ξέρουμε και τα πως και τα γιατί πίσω από κάθε τι που κάναμε αυτή τη χρονιά».

 

«Δεν έχω καμμία αμφιβολία ότι μπορώ να παλέψω για τον Τίτλο και την επόμενη σεζόν. Υπάρχει διαφορά όμως ανάμεσα στο παλεύω και στο κερδίζω».

 

«Δείξαμε ότι η Ducati έχει καλή βάση, αλλά δεν είναι αρκετό γιατί οι αντίπαλοί μας είναι πολύ δυνατοί κι εννοώ τόσο οι αναβάτες, όσο κι οι μοτοσυκλέτες τους».

 

«Μ’ αυτή τη βάση, αν δουλέψεις καλά και γνωρίζεις τα συν και τα πλην  της μοτοσυκλέτας, μπορείς να κάνεις τη διαφορά».

 

«Θα είμαστε στη μάχη για τον Τίτλο και τη νέα σεζόν. Ακόμα μας λείπει κάτι, αλλά και οι αντίπαλοί μας δεν είναι ακόμα τελείως έτοιμοι».

 

Από τη νέα σεζόν, ο Dovizioso δεν θα είναι πλέον το αουτσάιντερ.

 

«Χρειαζόμασταν αυτά τα αποτελέσματα, αλλά έπρεπε να έρθουν νωρίτερα», λέει και στη συνέχεια αναφέρεται στη σχέση του με τον Valentino Rossi.

 

«Δυστυχώς δεν ήμασταν ποτέ πολύ κοντά, όχι επειδή είχαμε κάποια προβλήματα αλλά επειδή είναι μεγάλη προσωπικότητα και πρέπει να βάζει κάποια όρια, αλλιώς η ζωή του δεν θα ήταν διαχειρίσιμη».

 

«Νομίζω θα μπορούσαμε να είμαστε φίλοι, επειδή και οι δυο μας μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για τους αγώνες και τις μοτοσυκλέτες. Είμαστε διαφορετικοί, αλλά όχι τόσο όσο κάποιοι νομίζουν».

 

Τέλος, μιλά για τους άλλους συναθλητές του.

 

«Ο καλύτερος είναι ο Crutchlow και μετά είναι και κάποιοι που δεν είναι και τόσο καλοί, αλλά θα κρατήσω τα ονόματά τους για μένα». 

Επόμενο άρθρο »

Νέα κερκίδα στο Assen

« Προηγούμενο άρθρο

Elias: Ο Marquez είναι σαν τον Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα