• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα κερκίδα στο Assen
Για τον Αγώνα του ’18 και μετά
Νέα 11/12/2017 - 15:22

Η πίστα του Assen θέλει να κατασκευάσει μια νέα κερκίδα στην στροφή  Ramshoek, πριν το θρυλικό τελευταίο εσάκι και τη γραμμή εκκίνησης-τερματισμού.

 

Με την κατασκευή της νέας κερκίδας, η χωρητικότητα της πίστας θα αυξηθεί κατά 9,100 θέσεις.

 

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν αυτό το μήνα και θα έχουν ολοκληρωθεί πριν το πρώτο μεγάλο Αγώνα που θα φιλοξενήσει η πίστα, τα SBK-Motul στις 20-22 Απριλίου.

 

Η αναβάθμιση αυτή θα κοστίσει περίπου τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Τα μισά χρήματα θα βάλει η τοπική αυτοδιοίκηση και τα άλλα μισά η πίστα.

 

Η κερκίδα θα έχει ύψος 13 μέτρων και θα προσφέρει εξαιρετική ορατότητα στο εσάκι και στη γραμμή τερματισμού, αλλά και στην πίστα γενικότερα.

 

Θα αναβαθμιστούν και οι εγκαταστάσεις με catering, νέες τουαλέτες για τους θεατές και εγκατάσταση οπτικών ινών για γρήγορο internet.

 

Θυμίζουμε ότι το Assen είναι η μοναδική πίστα στον κόσμο που φιλοξενεί Αγώνες του MotoGP από την πρώτη χρονιά ιδρύσεως του Πρωταθλήματος, το 1949!

 

Πρόσφατα ανανέωσε και πάλι το συμβόλαιό της με την Dorna, ενώ πέρυσι για πρώτη φορά έγινε ο αγώνας στην Ολλανδία Κυριακή και όχι Σάββατο, όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια.

 

Στο Assen γίνονται και αγώνες των SBK-Motul (πρόσφατα ανανεώθηκε και αυτό το συμβόλαιο) ενώ στην Ολλανδική πίστα γίνεται και ο μόνος αγώνας εκτός Αγγλίας των BSB.

Επόμενο άρθρο »

De Angelis: Κατά 99% σταματάω!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Δεν αμφιβάλλω!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα