• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αναμέτρηση Βετεράνων στα Μέγαρα
Μια ωραία εκδήλωση της Extreme Track Days
Νέα 26/11/2017 - 11:19

photo credit https://www.facebook.com/ApexPhotographyGreece/, Κωνσταντίνος Φαρσαλίνος

H Extreme Track Days του πάντα δραστήριου Σωτήρη Ζαφειρόπουλου διοργάνωσε για άλλη μια φορά ένα ιδιαίτερο Track Day στο οποίο περιλαμβανόταν και Αναμέτρηση Βετεράνων των Ελληνικών Αγώνων. Το παρόν έδωσαν αρκετοί παλιοί αγωνιζόμενοι, όπως ο Πρωταθλητής Άκης Γεωργόπουλος, ο Βασίλης Παπαχρήστου, ο Γιάννης Μιχαλακόπουλος, ο Χάρης Ληξουριωτάτος, ο Τάκης Σαμαρτζής, ο Κωνσταντίνος Μαράτος, ο Γιάννης Τσαρμπόπουλος, ο Γιάννης Δημητράκης και ο Δημήτρης Διατσίδης με μεγάλους απόντες τους Σάκη Σκούρτα και Γιώργο Πιερράκο που δεν τα κατάφεραν να βρεθούν στα Μέγαρα.

Στην αναμέτρηση αρχικά ο Γιάννης Δημητράκης ξεκίνησε καλύτερα από όλους, αλλά σύντομα πέρασε μπροστά ο Χάρης Ληξουριωτάτος. Λίγους γύρους αργότερα ο  Δημήτρης Διατσίδης - μετά από κακή εκκίνηση και την 6η θέση - πέρασε στην 1η θέση, δυό γύρους αργότερα ο Άκης Γεωργόπουλος (ακόμη πιο κακή εκκίνηση) οδήγησε την κούρσα αλλά μια αστοχία σε κατέβασμα ταχύτητας τον έριξε στις πιο πίσω θέσεις. Τελικά ο Διατσίδης κέρδισε, με τον Δημητράκη να ανεβαινει στην 2η θέση και τον Ληξουριωτάτο να βρίσκεται στην 3η.

Την βράβευση με τα αναμνηστικά μετάλλια έκανε ο διεθνής ποδοσφαιριστής Γιούρκας Σεϊταρίδης (που είναι πολύ καλός οδηγός track day), o Παύλος Κούζουνας, ο Θωμάς Σκούρτας, ο Σάκης Συνιώρης και ο Θεοκλής Χάλαρης.

 

ΥΓ. Η συμμετοχή του website μας έγινε με την Aprilia RSV4 του Σάκη Συνιώρη, την οποία προετοίμασε ο Μάκης Χρήστου της Christou Racing από την Λειβαδιά, με ελαστικά Dunlop της Peristeras Racing!

Επόμενο άρθρο »

Nakagami: Όχι κι άσχημα!

« Προηγούμενο άρθρο

Οι τρεις Πρωταθλητές στην Βαλένθια

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα