• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Με τρομάζει η απόσυρση!
Η ζωή θα ήταν βαρετή!
Νέα 21/11/2017 - 10:05

Ήδη από τώρα αρκετοί αναρωτιούνται για το τι θα αποφασίσει ο Valentino Rossi αναφορικά με την καριέρα του στο MotoGP, στο Πρωτάθλημα που αγωνίζεται από το 1997!

 

Ο Ιταλός άσος έχει ξεκαθαρίσει ότι αν παραμείνει ανταγωνιστικός, τότε δεν θα σκεφτεί την απόσυρση, αλλά θα ανανεώσει εκ νέου το συμβόλαιό του με την Yamaha.

 

Από την άλλη αυτή η ημέρα - της απόσυρσης δηλαδή - κάποια στιγμή θα έρθει και γι’ αυτό το θέμα μίλησε ο Vale σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BT Sport.

 

«Πραγματικά φοβάμαι την απόσυρση, διότι αγαπάω τη ζωή μου και τώρα αυτή έχει να κάνει με το MotoGP και να οδηγώ μια μοτοσυκλέτα MotoGP».

 

«Αν δεν το έχω αυτό, τότε θα πρέπει να βρω κάτι άλλο να κάνω και νομίζω ότι τότε η ζωή μου θα ήταν βαρετή!», σχολίασε ο Rossi.

 

Φυσικά έχει την Ακαδημία του ν’ ασχολείται, με τον Franco Morbidelli να είναι ο πρώτος αναβάτης της που παίρνει Τίτλο Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

 

«Δεν περίμενα να το διασκέδαζα τόσο πολύ! Το να δουλεύει με τα παιδιά είναι σαν να ξεκινάς από την αρχή».

 

«Ξεκινήσαμε βοηθώντας τον Simoncelli πιο πολύ για πλάκα, αλλά μετά το περιστατικό το σκεφτήκαμε πιο σοβαρά».

 

«Είναι ένα project και για το μέλλον μου. Δεν θα είναι σαν τους αγώνες, αλλά κάτι παρόμοιο. Πάντα βλέπω τους αγώνες των Moto3 και Moto2 και κουράζομαι πριν το δικό μας αγώνα. Αλλά με γεμίζει θετική ενέργεια».

 

Πέρα από την Ακαδημία, ο Valentino Rossi έχει δυο δικές του ομάδες στις δυο μικρές κατηγορίες του Πρωταθλήματος. Και στο μέλλον θα έχει τη δική του και στη μεγάλη κατηγορία!

 

«Στην Moto2 και την Moto3 βοηθάς τους οδηγούς να ανδρωθούν. Στη MotoGP τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, αλλά γιατί όχι;»

 

Για την ώρα όμως παραμένει αναβάτης και όχι ιδιοκτήτης ομάδας.

 

«Στόχος μου είναι να πάρω τον 10ο Τίτλο. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος. Ο επόμενος είναι να κερδίζω αγώνες και ο τρίτος να κάνω καλούς αγώνες».

 

«Στα 20 χρόνια που αγωνίζομαι, έχω καταλάβει ότι το συναίσθημα που έχεις για 12 ώρες μετά από μια νίκη, είναι το μοναδικό και το μόνο αληθινό κίνητρο. Ρεκόρ και αριθμοί δεν είναι σημαντικοί».

Επόμενο άρθρο »

Ο Marquez των ρεκόρ

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Επιστρέφει η Avintia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα