• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Επιστρέφει η Avintia
Με οδηγό τον Loi και νέους χορηγούς!
Νέα 20/11/2017 - 14:20

Η Reale Avintia θα επιστρέψει στο Πρωτάθλημα της Moto3 τη νέα σεζόν, χάρη στην υποστήριξη της Stylobike και με οδηγό τον Livio Loi.

 

Ο Βέλγος θα είναι και ο μοναδικός αναβάτης της ομάδας και στη διάθεσή του θα έχει μια μοτοσυκλέτα της ΚΤΜ.

 

Ο Loi , όπως και η ομάδα με τους χορηγούς της, είναι βέβαιοι ότι με τη νέα χρονιά θα μπορούν να διεκδικούν δυνατά αποτελέσματα στην Moto3.

 

Ο 20χρονος Βέλγος αναβάτης έχει αρκετή εμπειρία από την κατηγορία, στην οποία έκανε ντεμπούτο το 2013 και δυο χρόνια μετά πήρε την πρώτη του νίκη στην Indianapolis.

 

Φέτος ήταν έξι φορές μέσα στη δεκάδα και πανηγύρισε μια καταπληκτική δεύτερη θέση στο Phillip Island τον περασμένο μήνα.

 

Η ομάδα της Reale Avintia υπέγραψε παράλληλα και τον 13χρονο Barry Baltus, έναν επίσης Βέλγο οδηγό, ο οποίος θα ριχτεί στη μάχη του Ισπανικού Πρωταθλήματος το 2018.

 

«Το ότι είμαι μέλος μιας τόσο δυνατής και έμπειρης ομάδας, είναι κάτι που μου δίνει αυτοπεποίθηση για τη νέα σεζόν στην Moto3», σχολίασε ο Loi.

 

«Ο συνδυασμός της Reale Avintia, της Stylobike, της KTM και της Zelos είναι καταπληκτικός κι ελπίζω να παλεύω για κορυφαίες θέσεις στο Πρωτάθλημα».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Με τρομάζει η απόσυρση!

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό: Η Cervera πανηγυρίζει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα