• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
5 συνεχόμενες BMW M για τον Marquez
Από το 2013
Νέα Αγοράς 19/11/2017 - 12:55
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Πέντε βραβεία BMW M στη σειρά για τον Marquez
 
Ο κυρίαρχος του πρωταθλήματος του 2017 έχει κερδίσει το βραβείο για τον αναβάτη με τους καλύτερους χρόνους στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά του πρωταθλήματος για κάθε σεζόν, απο το 2013, που έτρεξε στα MotoGP.
 
Ο Marc Márquez (ομάδα Repsol Honda) ήταν ο ταχύτερος στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά των MotoGP™ για πέμπτη συνεχόμενη φορά! Ο Ισπανός κέρδισε αυτή τη σεζόν με συνολικά 343 βαθμούς, τελειώνοντας την χρονιά με ένα σημαντικό πλεονέκτημα 86 βαθμών από τον δεύτερο Maverick Viñales. Φέτος, ο Márquezανταμείφθηκε για τις ικανότητές του με τη νέα BMW M4 CS. Η επίσημη τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε το Σάββατο ως μέρος του τελικού MotoGP™ στη Βαλένθια της Ισπανίας, με το αυτοκίνητο που παραδόθηκε στον Márquez από τον Carmelo Ezpeleta, Διευθύνωντα Σύμβουλο της Dorna Sports και τον Frank van Meel, Πρόεδρο της BMW M GmbH.
 
Το 2013, έγινε ο πρώτος πρωταθλητής που κέρδισε ποτέ αυτόν τον διάσημο διαγωνισμό στην πρώτη του χρονιά στη μεγάλη κατηγορία. Ο Márquez επανέλαβε την επιτυχία το 2014 και το 2015 έγινε ο πρώτος αναβάτης που κέρδισε τρία συνεχόμενα βραβεία BMW M. Η τέταρτη συνεχόμενη νίκη του το 2016 τον έκανε τον μοναδικό κάτοχο του σχετικού ρεκόρ και φέτος συνέχισε την ιστορική του πορεία επιτυχίας.
 
"Ξέρω πόσο το βραβείο BMW M είναι πολυπόθητο ανάμεσα στους αναβάτες των MotoGP και γι' αυτό είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος που το κέρδισα για πέμπτη φορά στη σειρά", δήλωσε ο Márquez στην τελετή απονομής στη Βαλένθια. "Η BMW M GmbH φέρνει μια ιδιαίτερη εκδοση κάθε χρόνο και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που τώρα η BMW M4 CS ειναι δική μου. Παρεμπιπτόντως, μετά από πέντε νίκες, το κίνητρό μου είναι σταθερό και στόχος μου για το επόμενο έτος είναι να κερδίσω το βραβείο BMW M για έκτη φορά!"
 
"Το βραβείο BMW είναι ένα σταθερό και σημαντικό μέρος των MotoGP και είμαστε στην ευχάριστη θέση να γιορτάσουμε ένα ορόσημο φέτος με το 15ο βραβείο", δήλωσε ο Carmelo Ezpeleta, Διευθύνων Σύμβουλος της Dorna Sports. "Η μακρά παράδοση του βραβείου BMW M αποδεικνύει πόσο στενή και ισχυρή είναι η συνεργασία μας με τη BMW M GmbH. Είναι φανταστικό ότι η BMW M GmbH τιμά τις επιδόσεις του καλύτερου στις Κατατακτήριες με τέτοια αποκλειστικά αυτοκίνητα υψηλής απόδοσης, όπως έκαναν φέτος με τη BMW M4 CS. Η 5η συνεχόμενη νίκη του Marc Márquez στο βραβείο BMW M είναι εντυπωσιακή - συγχαρητήρια για την άλλη μια εξαιρετική απόδοση".
 
"Βγάζουμε το καπέλο στον Marc Márquez: ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στις Κατατακτήριες Δοκιμές των MotoGP από το 2013, αυτό τον κάνει τον αήττητο στο βραβείο BMW M. Συγχαρητήρια για την πέμπτη νίκη στη σειρά ", δήλωσε ο Frank van Meel, Πρόεδρος της BMW M GmbH. "Είμαι βέβαιος ότι θα δοκιμάσει την απόλυτη οδηγική απόλαυση με τη νέα BMW M4 CS - όπως έκανε και με τα τέσσερα αυτοκίνητα από τα προηγούμενα χρόνια. Είμαστε υπερήφανοι για αυτό το μικρό ορόσημο που γιορτάζουμε σήμερα: η 15η παρουσίαση του Βραβείου BMW M, είναι πολύ σημαντικό για εμάς να τιμήσουμε τις επιδόσεις των αναβατών της MotoGP κατά τη διάρκεια της σεζόν και είμαστε ευτυχείς που το βραβείο αυτό έχει θετικά εκτιμηθεί από την οικογένεια των MotoGP εδώ και πολλά χρόνια".

Επόμενο άρθρο »

ΥΑΜΑΗΑ Τracer 900 με δώρο εξάτμιση Akrapovic!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο όμιλος Piaggio στην EICMA

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα