• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Morbidelli ξεκίνησε ήρεμα
Νέα 14/11/2017 - 19:24

“Καινούργια αίσθηση, ήταν ωραία, το διασκέδασα, σίγουρα ήταν μια από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου, ήταν περίπου όπως το φανταζόμουνα”, ξεκίνησε να περιγράφει ο Φράνκο Μορμπιντέλλι για την πρώτη του επαφή με μοτοσυκλέτα MotoGP.

“Η σούζα ήταν το δυσκολότερο πράγμα να κοντρολάρω, η δύναμη δεν μου έκανε τόσο μεγάλη αίσθηση, ούτε τα πολύ δυνατά φρένα. Δεν έχω ακόμη καταλάβει πως πρέπει να οδηγηθεί αυτή η μοτοσυκλέτα, δεν ξέρω τα όρια των ελαστικών. Θα δω το βίντεο για να μελετήσω το στυλ οδήγησης!”, είπε αναλύοντας το ξεκίνημά του με την Honda που οδηγούσε φέτος ο Tito Rabat. Στη συνέχεια το 2018 θα πάρει τις μοτοσυκλέτες που είχαν φέτος οι εργοστασιακοί.

“Στα ηλεκτρονικά ξεκίνησα με τα βασικά, για να τα συνηθίσω και στο τέλος χρειαζόμουν πιο πολύ δύναμη στις εξόδους. Η απόδοση της δύναμης είναι ομαλή και δεν ήταν απότομη, όπως μου έλεγαν”, είπε για τον τομέα που είναι νέος στους οδηγούς της Moto2 που δεν έχουν καθόλου ηλεκτρονικά.”

“Πρέπει να γυμναστώ λίγο παραπάνω”, σχολίασε για το γεγονός ότι αυτή η μοτοσυκλέτα χρειάζεται παραπάνω δύναμη για να οδηγηθεί.

“Ακολουθούσα τις γραμμές που αφήνουν τα λάστιχα για να βρω τις σωστές γραμμές! Με πέρασε ο Βάλε και ο Μαρκ το πρωί και πήγαν αργά για ένα γύρο για να μου δείξουν γραμμές και ήταν πολύ συγκινητικό αυτό!”, συμπλήρωσε. 

Επόμενο άρθρο »

Yamaha: το μεγάλο μπέρδεμα!!!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Test: Τελικοί χρόνοι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα