• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP test για Alex Marquez
Στα τέλη Νοεμβρίου στην Jerez
Νέα 14/11/2017 - 16:23

Η Marc VDS επιβεβαίωσε ότι θα δώσει την ευκαιρία στον Alex Marquez να οδηγήσει τη MotoGP μοτοσυκλέτα της.

 

Ο Alex έκανε φέτος την καλύτερή του σεζόν στο Πρωτάθλημα της Moto2, κατακτώντας δυο νίκες και την τέταρτη θέση στη βαθμολογία.

 

Ο μικρός αδερφός του Marc θα αποτελέσει, μαζί με τον ταλαντούχο Joan Mir, το δίδυμο της συγκεκριμένης ομάδας και για το 2018 στη μεσαία κατηγορία.

 

Η Marc VDS θα κάνει μιάμιση ημέρα δοκιμών στην πίστα της Jerez την 23η και 24η του μήνα και ο λόγος είναι ο τραυματισμός του Luthi.

 

Ο Ελβετός, ο δεύτερος αναβάτης της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία, δεν είναι στο επίσημο τεστ που γίνεται τώρα στην Valencia.

 

Έτσι, η Marc VDS θέλει να βοηθήσει την ομάδα του Luthi να προσαρμοστεί πιο εύκολα στα δεδομένα της μοτοσυκλέτας και γι’ αυτό θα κάνει το συγκεκριμένο τεστ.

 

Φυσικά ο Luthi δεν θα μπορέσει να οδηγήσει τη μοτοσυκλέτα και γι’ αυτό τη δίνουν στον Marquez, ελπίζοντας σε μια καλή πρώτη πληροφόρηση από τον Ισπανό.

 

Να σημειώσουμε ότι όλοι στην ομάδα του Luthi είναι καινούργιοι στην κατηγορία κι έτσι αυτό το τεστ θα τους δώσει μια πρώτη γεύση από μια μοτοσυκλέτα MotoGP.

 

Τα λόγια του Bartholemy είναι χαρακτηριστικά:

 

«Δεν θέλω να πάμε στην Sepang με έναν οδηγό που δεν έχει ανέβει σε μοτοσυκλέτα MotoGP και μια εντελώς νέα ομάδα που δεν θα έχει ιδέα από τα ελαστικά, τη μοτοσυκλέτα και το στήσιμο».

 

Στην πίστα της Sepang, στα τέλη Γενάρη, θα γίνει το πρώτο επίσημο τεστ της μεγάλης κατηγορίας για το 2018.

Επόμενο άρθρο »

Valencia Test: Οι χρόνοι στις 16:00

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Test: Οι χρόνοι στις 15:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα