• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εstoril live: Νικητής ο Espargaro στα 125cc.
O Ισπανός πήρε την καρώ σημαία μετά από συγκλονιστικό αγώνα.
Νέα 04/10/2009 - 16:23

Ο Pol Espargaró πήρε μια σπoυδαία νίκη στον αγώνα του Estoril. Έτσι επανόρθωσε για την αποτυχία του στον αγώνα του Misano. Το βάθρο συμπλήρωσαν οι Sandro Cortese και Bradley Smith.

 

Ο πρωτοπόρος του Πρωταθλήματος Julián Simón σημείωσε πτώση στον 16ο γύρο, ενώ προηγούνταν με περισσότερο από πέντε δευτερόλεπτα διαφορά. Έτσι, διέψευσε τα προγνωστικά που τον ήθελαν νικητή σήμερα και έχασε την ευκαιρία να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο βαθμολογική του υπεροχή. Πάντως, ο Ισπανός προηγείται με 50.5 βαθμούς, με τρεις αγώνες να απομένουν, οπότε το πλεονέκτημά του παραμένει μεγάλο.

 

Ο αγώνας είχε πολλές συγκινήσεις: Ο διεκδικητής του τίτλου Nico Terol (Jack & Jones Team) έπεσε στα μέσα του αγώνα μαζί με τον Marc Márquez (Red Bull KTM). Ο Andrea Iannone (Ongetta Team I.S.P.A.) επίσης εγκατέλειψε στην αρχή του αγώνα.

 

Ο Espargaró κράτησε την ψυχραιμία του στους τελευταίους γύρους και τερμάτισε 0.394 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Cortese και 0.581 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Smith.

 

Ο Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing) ακολούθησε στην τέταρτη θέση, δέκα δευτερόλεπτα πίσω από τους αναβάτες του βάθρου, ενώ ο Joan Olivé (Derbi Racing Team) ήταν έκτος.

 

Οι Sergio Gadea (Bancaja Aspar), Esteve Rabat (Blusens Aprilia), Dominique Aegerter (Ajo Interwetten), Johann Zarco (WTR San Marino Team) και Randy Krummenacher (Degraaf Grand Prix) συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

WSBK-Magny Cours: O HAGA το πάνω χέρι

« Προηγούμενο άρθρο

Εstoril live: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών των ΜοtoGP.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα