• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εstoril live: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών των ΜοtoGP.
Τι είπαν οι τρεις πρώτοι στη συνέντευξη τύπου.
Νέα 04/10/2009 - 15:26

Jorze Lorenzo

 

 

"Ήταν ένα τέλειο σαββατοκύριακο για εμάς και πραγματικά θέλουμε να απολαύσουμε αυτή τη νίκη. Ξεκίνησα καλά τον αγώνα, πέρασα μπροστά και άρχισα να κάνω διαφορά. Ομολογώ ότι δεν περίμενα να έχω τέτοια άνεση, και ειδικότερα περίμενα μεγαλύτερη πίεση από τον Valentino.

 

Η διαφορά μειώθηκε, αλλά το Πρωτάθλημα είναι ακόμα πολύ μακριά. Νομίζω ότι ο Valentino αναμένεται να είναι Πρωταθλητής, οπότε εκείνος έχει την πίεση. Κατά τη διάρκεια της διακοπής του Πρωταθλήματος, έκανα προπόνηση με τον πατέρα μου, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που με έμαθε να οδηγώ. Νομίζω ότι αυτό πραγματικά με βοήθησε για τη σημερινή επίδοση.

 

Φέτος είναι η 40η επέτειος από την πρώτη φορά που ο άνθρωπος πάτησε στο φεγγάρι. Γι’ αυτό αποφάσισα να πανηγυρίσω υποδυόμενος τον Neil Armstrong."

 

Casey Stoner

 

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μετά την Catalunya αντιμετώπισα τα προβλήματα που όλοι γνωρίζετε, αλλά πλέον νιώθω σε πολύ καλή κατάσταση. Κατά τη διάρκεια του αγώνα γλύστρισε το πόδι μου κάποιες φορές από το μαρσπιέ, και ένιωθα πόνο, αλλά τελικά δε με επηρέασε σοβαρά.

 

Όπως βλέπετε, μιλάω και περπατάω. Αισθάνομαι ότι έχω ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα που με ταλαιπωρούσαν. Αυτή η επίδοση είναι μεγάλη ανακούφιση, ειδικά με ότι ακουγόταν από τον τύπο για εμένα και για τη σχέση μου με την Ducati. Επίσης, νομίζω ότι αυτό το βάθρο σημαίνει ακόμα περισσότερα για την Ducati και ελπίζω ο κόσμος τώρα να καταλάβει τη σχέση που έχω με την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ για τον επόμενο αγώνα, στο Phillip Island."

 

Dani Pedrosa

 

"Ξεκίνησα καλά, αλλά γρήγορα προσπεράστηκα από τον Jorge και τον Casey. Αρχικά προσπάθησα να ακολουθήσω το ρυθμό τους, αλλά ήταν φανερό ότι πήγαιναν πιο γρήγορα. Περίμενα ακόμα καλύτερο αγώνα από τον εαυτό μου, αλλά πιστεύω ότι και η τρίτη θέση είναι καλή επίδοση. Είναι πάντως φανερό ότι έχουμε αρκετή δουλειά να κάνουμε στην ομάδα. Προσωπικά, πάω στο Phillip Island με υψηλό κίνητρο για διάκριση. Σε σχέση με την ικανότητά μου στην εκκίνηση, έχω να δηλώσω ότι η εκκίνηση είναι καλή για εμένα, αλλά δυστυχώς κρατάει λίγο."

Επόμενο άρθρο »

Εstoril live: Νικητής ο Espargaro στα 125cc.

« Προηγούμενο άρθρο

Εstoril live: Κυρίαρχος στην Πορτογαλία ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα