• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Test: Οι χρόνοι στις 13:00
Πρώτος ο Marquez, 0.554δ μπροστά από τον Zarco
Νέα 14/11/2017 - 13:04

Ξεκίνησαν οι επίσημες δοκιμές στην Valencia, με τον Alvaro Bautista να μπαίνει πρώτος στην πίστα για έναν γύρο πιο πολύ παρατήρησης.

 

Οι οδηγοί έμπαιναν σταδιακά στην πίστα, καθώς και σήμερα ο καιρός είναι ηλιόλουστος στην περιοχή και περιμένουμε καλές θερμοκρασίες.

 

Ο δεύτερος που μπήκε στην πίστα και ο πρώτος που έκανε χρονομετρημένους γύρους ήταν ο Jack Miller, πάνω στη νέα του μοτοσυκλέτα, την Ducati.

 

Στη συνέχεια μπήκαν στην πίστα οι Scott Redding (κι αυτός με νέα μοτοσυκλέτα, την RS-GP της Aprilia) αλλά κι ο νεοφερμένος στην κατηγορία Franco Morbidelli.

 

Όπως ήταν λογικό, οι οδηγοί σε καινούργια μοτοσυκλέτα ήθελαν να εκμεταλλευτούν όσο το δυνατόν περισσότερο το διαθέσιμο χρόνο.

 

Έτσι, αμέσως μετά μπήκε στην πίστα ο Takaaki Nakagami, ο πρώτος Ιάπωνας ως κανονική συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία μετά το 2014 και τον Hiro Aoyama.

 

Λίγο αργότερα βγήκε στην πίστα ο Xavier Simeon, άλλος ένας νεοφερμένος στην κατηγορία, ενώ πιο πριν μπήκε ο Pol Espargaro κι αμέσως ανέβηκε στις πρώτες θέσεις.

 

Στα ελαστικά, η Michelin έχει φέρει τα ίδια όπως και στον αγώνα αλλά και δυο επιπλέον γόμες, που αποτελούν εξέλιξη των τωρινών. Πρόκειται για ένα μαλακό κι ένα σκληρό ελαστικό και τα δυο ασύμμετρα.

 

Από την πρώτη στιγμή που βγήκε στην πίστα ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Marc Marquez, έκανε αισθητή την παρουσία του και ανέβηκε αμέσως στην πρώτη θέση.

 

Μάλιστα ο Ισπανός είχε ακόμα μια δύσκολη στιγμή σ’ έναν επόμενο γύρο του, όταν και πάλι έκανε ένα θεαματικό σώσιμο!

 

Την ώρα που έμπαινε στην πίστα ο Valentino Rossi, ο Johann Zarco κατάφερε να νικήσει το χρόνο του Marquez, ενώ λίγο μετά ο Rabat είχε την πρώτη του πτώση ως αναβάτης της Avintia.

 

Αυτή την ώρα 19 αναβάτες έχουν γράψει χρόνο, με τον Marc Marquez να έχει επιστρέψει στην πρώτη θέση, κάνοντας διαφορά 0.554δ από τον Zarco.

 

Ο Maverick Vinales είναι τρίτος και σχεδόν μισό δευτερόλεπτο πιο γρήγορος από τον Valentino Rossi που έχει τον ένατι καλύτερο χρόνο.

 

Ανάμεσά τους είναι ο Pol Espargaro, στην 4η θέση, o Dani Pedrosa (που μπήκε πριν λίγο κι ανεβάζει σιγά-σιγά ρυθμό) και οι Lorenzo, A.Espargaro και Crutchlow.

 

Στη δεκάδα για την ώρα είναι και ο Bradley Smith της ΚΤΜ.

Επόμενο άρθρο »

Εκτός τεστ το δίδυμο της Suzuki

« Προηγούμενο άρθρο

Η KTM θέλει Zarco!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα