• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πότε θα δούμε την GP18;
Στο χειμερινό τεστ της Μαλαισίας!
Νέα 31/10/2017 - 15:15

H Ducati συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και στον Αγώνα της Μαλαισίας κατάφερε να κάνει το 1-2 με τους Dovi και Lorenzo.

 

Μάλιστα το εκπληκτικό ήταν ότι με το παραπάνω αποτέλεσμα, οι κόκκινοι πέρασαν - κάτι αδιανόητο πριν από μερικά χρόνια - την Yamaha στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών!

 

Πίσω από την αναγέννηση των κόκκινων δεν είναι άλλος από τον Gigi DallIgna, ο οποίος μίλησε και είπε ενδιαφέροντα πράγματα στο gpone.com.

 

«Είμαστε ξεκάθαρα πιο δυνατοί στο βρεγμένο, ενώ ειδικά στην Sepang αποδείξαμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί τόσο στο στεγνό, όσο και στο βρεγμένο».

 

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, οι κόκκινοι και ο Dovi θα τα δώσουν όλα για τον Τίτλο στην Valencia. Ένα εξαιρετικά δύσκολο εγχείρημα.

 

«Δεν είναι και λίγο να παλεύεις με τον Marquez για τον Τίτλο στον τελευταίο αγώνα. Στην αρχή της σεζόν δεν μας είχαν για φαβορί και αυτό δείχνει τη σημαντική πρόοδό μας. Αυτό μ’ ενδιαφέρει περισσότερο».

 

«Στην Valencia θα τα δώσουμε όλα. Πρέπει να κερδίσουμε, μιας και αυτό είναι το μόνο αποτέλεσμα για τον Τίτλο».

 

Στη συνέχεια η κουβέντα στρέφεται στο μέλλον και τον ρώτησαν πότε θα δούμε τη νέα Desmosedici, την GP18.

 

«Όχι ακόμα», λέει αμέσως ο DallIgna. «Θα δοκιμάσουμε κάποιες πρωτότυπες προτού έχουμε την τελική μοτοσυκλέτα, την οποία θα έχουμε έτοιμη στην Sepang».

 

«Η Ducati που θα έχουμε στην Valencia θα είναι μια πρωτότυπη που θα μας βοηθήσει να πάρουμε τις τελικές μας αποφάσεις πριν το τεστ στην Μαλαισία».

 

Τέλος, τον ρώτησαν ποιος - κατά τη γνώμη του - έχει ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν από κάθε άλλον, με εξαίρεση τον Dovi.

 

«Αναμφίβολα ο Zarco», αποκρίθηκε ο ισχυρός άνδρας του Ducati Corse.

Επόμενο άρθρο »

Συνέντευξη με τον Tom Toparis

« Προηγούμενο άρθρο

Καθυστερεί το ντεμπούτο του Luthi;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα