• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Καθυστερεί το ντεμπούτο του Luthi;
Στο MotoGP, λόγω του τραυματισμού του!
Νέα 31/10/2017 - 13:13

Ο πρόσφατος τραυματισμός του Tom Luthi στις κατατακτήριες της Moto2 στην Sepang το περασμένο Σ/Κ, στέρησε την ευκαιρία από τον Ελβετό να παλέψει για τον Τίτλο.

 

Τραυματίζοντας τον αστράγαλό του από τη σφοδρή πτώση που είχε (highside), ο Luthi δεν κατάφερε να ριχτεί στη μάχη στον αγώνα της Κυριακής, με αποτέλεσμα ο Morbidelli ν’ ανακηρυχτεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

 

Ο τραυματισμός όμως αυτός στον αριστερό του αστράγαλο δεν του στέρησε μόνο τις λιγοστές ελπίδες του για τον Τίτλο, αλλά και (πιθανότατα) το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία.

 

Όπως είναι γνωστό, ο Luthi θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην MotoGP - πλάι στον Franco Morbidelli στην EG 0,0 Marc VDS - ως rookie στην κατηγορία.

 

Το άτυπο ξεκίνημα μιας νέας σεζόν στο Πρωτάθλημα είναι πάντα το τεστ στην Valencia, μετά το τέλος του τελευταίου αγώνα της σεζόν.

 

Εκεί θα δούμε όλους τους νεοφερμένους στη μεγάλη κατηγορία, αλλά και ορισμένους αναβάτες που έχουν αλλάξει ομάδα, πάνω στη νέα τους μοτοσυκλέτα.

 

Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του Tom Luthi δεν είναι ενθαρρυντικά. Γερμανικές πηγές λένε ότι ο Ελβετός θα χρειαστεί εγχείριση, μένοντας εκτός για 6 εβδομάδες!

 

Αν οι παραπάνω πληροφορίες αληθεύουν, τότε ο Luthi δεν θα είναι στην Valencia και θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι τα τέλη του Γενάρη του 2018 για ν’ ανέβει στη νέα του μοτοσυκλέτα.

 

Να σημειώσουμε ότι ο Ελβετός δεν κινδυνεύει να χάσει τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία από τον εκπληκτικό Miguel Oliveira, μιας και είναι 27β μπροστά από τον Πορτογάλο της ΚΤΜ.

Επόμενο άρθρο »

Πότε θα δούμε την GP18;

« Προηγούμενο άρθρο

Εκδήλωση-Ανασκόπηση για τον FOURQUEZ28

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα