• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Είχε κατά νου τη νίκη!
Αλλά και το βάθρο ήταν τέλειο για τον Zarco
Νέα 30/10/2017 - 09:52

«Τέλειο» ήταν το δεύτερο βάθρο του Johann Zarco στη μεγάλη κατηγορία, παρά το γεγονός ότι ο Γάλλος είχε στο νου του ακόμα και τη νίκη!

 

Ο Zarco έβαλε το αγαπημένο του μαλακό πίσω ελαστικό και οδήγησε για λίγο τον αγώνα, προτού υποχωρήσει πίσω από τις δυο Ducati.

 

Δεν κατάφερε να φτάσει το ρυθμό των κόκκινων μπροστά, μπόρεσε όμως να κρατήσει πίσω του έναν Marquez που δεν είχε τη διάθεση να ρισκάρει για να τον φτάσει.

 

«Σκεφτόμουν ότι μπορούσα τη νίκη. Κάναμε καλή εκκίνηση, αν και δεν ήμασταν τόσο γρήγοροι όσο την Παρασκευή στο βρεγμένο».

 

«Μετά με έφτασαν και πίστευα ότι θα μπορούσα να παλέψω μαζί τους, αλλά άρχισα να χάνω πολύ σε επιτάχυνση».

 

«Δεν νομίζω να ήταν το ελαστικό γιατί ήμασταν στο όριο με την πρόσφυση κι έτσι το μαλακό ήταν καλή επιλογή για να μείνουμε μπροστά στην αρχή».

 

«Μετά έχασα το πίσω δυο φορές και είπα από μέσα μου ότι δεν έπρεπε να κάνω κάτι ανόητο. Έπρεπε να μείνω συγκεντρωμένος και ήλπιζα ότι θα έκαναν κάποιο λάθος και θα τους έφτανα».

 

«Αλλά δεν ήρθαν έτσι τα πράγματα. Μετά ήρθε ο Marc και πίεσα πάλι, κράτησα καλό ρυθμό. Μετά αυτός έχανε περισσότερο από εμένα και πήρα την 3η θέση».

 

Με το αποτέλεσμα του χτεσινού αγώνα, ο Zarco εξασφάλισε και τον τίτλο του καλύτερου δορυφορικού αναβάτη, έχοντας ήδη εξασφαλίσει τον Τίτλο του καλύτερου Rookie.

 

«Βασικός στόχος της σεζόν ήταν ο τίτλος στους νεοφερμένους καθώς ο ομόσταυλός μας ήταν δυνατός, όπως και ο Rins αλλά τραυματίστηκε και είχε δύσκολη σεζόν».

 

«Έδινα μάχες στους πρώτους αγώνες για να είμαι ο κορυφαίος δορυφορικός και είμαι χαρούμενος που το επιβεβαιώσαμε τώρα».

 

«Μεγαλώσαμε κι άλλο με την ομάδα και καταλαβαίνω περισσότερο τη μοτοσυκλέτα. Τους δίνω καλύτερη πληροφόρηση και βελτιωθήκαμε πολύ μαζί».           

Επόμενο άρθρο »

Morbidelli: Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati: Μιλήσαμε και στους δυο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα