• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Ο Dovizioso;
Και στο Motegi από πίσω ξεκίνησε!
Νέα 21/10/2017 - 13:50

Η εικόνα που βγάζει προς τα έξω ο Marc Marquez είναι ότι θέλει όσο τίποτα να επιστρέψει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου αύριο.

 

Ο 24χρονος Ισπανός ήταν εκπληκτικός στις κατατακτήριες δοκιμές, κάνοντας ένα χρόνο πάνω από τρία δέκατα καλύτερο από τον κορυφαίο του ανταγωνισμού.

 

Την ίδια ώρα, ο μεγάλος του αντίπαλος στη μάχη για τον Τίτλο, ο Andrea Dovizioso, θα ξεκινήσει από την 11η θέση...

 

«Πρέπει να πω ότι νοιώθω καλά και ότι είναι μια πολύ καίρια στιγμή μέσα στη σεζόν. Βρήκα κίνηση στις κατατακτήριες. Ο Iannone με ακολουθούσε, αλλά εν τέλει είμαι μπροστά κι αυτό μετράει».

 

Τώρα προετοιμάζεται για τον αγώνα και είναι κάποια θέματα που τον προβληματίζουν.

 

«Το βασικό είναι ο καιρός. Όταν βρέχει, όπως σήμερα, η πίστα δεν βρέχεται όλη, αλλά μένουν κάποια πολύ επικίνδυνα σημεία και είναι πολύ πιο δύσκολο να βρεις το όριο».

 

Και φυσικά δεν υποτιμά τον Andrea Dovizioso...

 

«Στο Motegi ήταν ένατος, αλλά μετά από τέσσερεις γύρους ήταν ακριβώς από πίσω μου. Κι ο Vinales είναι πολύ γρήγορος εδώ, όπως και ο Zarco».

 

«Θα είναι ωραία μάχη αύριο. Το σημαντικό είναι να τερματίσουμε στο βάθρο και μπροστά από τον Andrea».

 

«Στην εκκίνηση θα πρέπει να είμαι τέλειος, αλλά θα ήταν λάθος να προσπαθήσω να ξεφύγω μπροστά. Εν μέρει επειδή δεν ξέρουμε πως θα είναι το ελαστικό μετά από 16 γύρους».

 

«Ο αγώνας εδώ είναι μεγάλος... 26 γύροι. Μπορώ να πω ότι στις αριστερές στροφές είχα καλύτερη αίσθηση απ’ ότι στις δεξιές κι έχω καλή αίσθηση με το μεσαίο πίσω ελαστικό».

 

«Είναι εκπληκτικό να βλέπεις σε τι επίπεδο έχει φτάσει το Πρωτάθλημα. Είναι ωραίο για εμάς, για τους οπαδούς αλλά και για όλο το προσωπικό».

 

Ο αγώνας αύριο θα ξεκινήσει στις 16:00 τοπική ώρα (08:00 ώρα Ελλάδας) και οι οδηγοί έχουν ζητήσει αυτό ν’ αλλάξει για το 2018.

 

«Το καλύτερο θα ήταν να ξεκινάει στις 15:00 το μεσημέρι κι αυτό επειδή μετά τις 16:00 όλα είναι πιο περίπλοκα για εμάς, ειδικά μιας κι αρχίζει και πέφτει η θερμοκρασία».

Επόμενο άρθρο »

Ανανέωσε η Michelin

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστραλία MotoGP: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα