• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία Moto2: ΚΑΤ
5η φετινή pole για τον Pasini
Νέα 21/10/2017 - 10:28

Την πέμπτη φετινή του pole πήρε σήμερα το απόγευμα (ώρα Αυστραλίας) ο Mattia Pasini, χάρη στο 1:33.300 που πέτυχε.

 

Η βροχή δεν προβλημάτισε τους αναβάτες της κατηγορίας, παρά μόνο στην αρχή όταν και αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στα γκαράζ των ομάδων τους.

 

Επέστρεψαν γρήγορα όμως στην πίστα και είχαν περίπου 35 λεπτά για να κατεβάσουν χρόνους.

 

Στο τέλος κανείς δεν κατάφερε να πλησιάσει το χρόνο του Mattia Pasini που πήρε την pole position έχοντας 8χιλ διαφορά από τον δεύτερο!

 

Αυτή η τόσο μικρή διαφορά άφησε κάπως πικραμένο τον Marcel Schrotter που επιβεβαίωσε τη συνολικά καλή του εικόνα το διήμερο παίρνοντας το καλύτερό του αποτέλεσμα σε κατατακτήριες.

 

Ο Γερμανός παραλίγο να πάρει και την παρθενική του pole, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Κράτησε πίσω του όμως τον Miguel Oliveira.

 

Ο Πορτογάλος θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά της εκκίνησης, στην οποία επιστρέφει μετά την περιπετειώδη pole που κατέκτησε στην Aragon.

 

Με διαφορά το καλύτερό του αποτέλεσμα σε κατατακτήριες της Moto2 πήρε ο Brad Binder, που έκανε τον 4ο καλύτερο χρόνο σήμερα.

 

Μαζί του στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης θα είναι οι Franco Morbidelli και Alex Marquez, το δίδυμο της Estrella Galicia.

 

Ο Morbido θα έχει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τον μεγάλο του αντίπαλο στη μάχη για τον Τίτλο, τον Luthi, ο οποίος ξεκινά από την 10η θέση.

 

Την τρίτη σειρά ανοίγει ο Takaaki Nakagami και δίπλα του θα έχει τον Dominique Aegerter και τον Jesko Raffin.

 

Να σημειώσουμε ότι στις πρώτες σειρές έχουμε τρεις διαφορετικούς κατασκευαστές πλαισίου: την Kalex, την Suter και την KTM.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Jerez: Superpole

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστραλία Moto3: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα