• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία Moto3: ΚΑΤ
8η φετινή pole για Martin!
Νέα 21/10/2017 - 07:01

Ο Jorge Martin κατάφερε να πάρει την 8η φετινή του pole position, με το τέλος των κατατακτηρίων δοκιμών της Moto3 στην πίστα του Phillip Island.

 

Στα τελευταία λεπτά όλοι επέστρεψαν στα γκαράζ των ομάδων τους, για να φορέσουν ένα καινούργιο ελαστικό και να πιέσουν για έναν καλό χρόνο.

 

Όμως ο καιρός είχε διαφορετική γνώμη και λίγο πριν επιστρέψουν στην πίστα, άρχισε να πέφτει ένα ελαφρύ ψιλόβροχο.

 

Έτσι δεν ήταν εφικτό να κατεβάσει κανείς τον προηγούμενο χρόνο του και ο Jorge Martin πήρε την pole position χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα.

 

Ο Ισπανός ήταν δυο δέκατα πιο γρήγορος από τον Gabriel Rodrigo που επιστρέφει στην πρώτη σειρά της εκκίνησης για πρώτη φορά μετά την 3η του θέση στο Silverstone φέτος.

 

Ο Joan Mir θα είναι μαζί τους στην πρώτη σειρά της εκκίνησης. Τη δεύτερη σειρά ανοίγει ο Guevara και τον ακολουθούν οι Fenati-Danilo.

 

Ο Fenati κέρδισε για 30χιλ τον ομόσταυλό του, με τον Danilo να ισοφαρίζει το καλύτερό του πλασάρισμα σε κατατακτήριες δοκιμές στην Moto3.

 

Πάρα πολύ καλή ήταν η παρουσία του Manuel Pagliani στο στεγνό και ο Ιταλός οδηγός έφερε την Mahindra του στην έβδομη θέση.

 

Όγδοος ήταν ο Aron Canet και 77χιλ πίσω του πήρε θέση ο ομόσταυλός του, ο Enea Bastianini.

 

Ο Tatsuki Suzuki έκλεισε τη δεκάδα μπροστά από τον Fabio di Giannantonio και τον τρίτο στον αγώνα του Motegi, Marco Bezzecchi.

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλία Moto2: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστραλία Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα