• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Jerez: ΕΔ2
Έπεσε αλλά έμεινε 1ος ο Rea
Νέα 20/10/2017 - 17:40

Ο Jonathan Rea κράτησε την πρώτη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα της ημέρας στην Jerez, παρά τη γρήγορη πτώση που είχε στις ΕΔ2.

 

Το αποτέλεσμα ήταν να κάνει περίπου τους μισούς γύρους απ’ ότι οι υπόλοιποι, ωστόσο έγραψε ένα χρόνο στο 1:40.435 που κανείς δεν ξεπέρασε στη συνέχεια.

 

Το μόνο που κατάφερε ο ανταγωνισμός, στο πρόσωπο του Tom Sykes, ήταν να μειώσει τη διαφορά από την 1η θέση στα 0.453δ.

 

Ο Sykes κατέβασε περίπου μισό δευτερόλεπτο τον πρωινό του χρόνο, ενώ πίσω του - με διαφορά μόλις 2χιλ - ήταν ο Michael Van der Mark (Yamaha).

 

Οι διαφορές στα συνδυασμένα αποτελέσματα από τον δεύτερο Sykes μέχρι τον έκτο Eugene Laverty (Aprilia) ήταν εξωφρενικά και απίστευτα μικρές!!

 

Ένα χιλιοστό πίσω από τον Van der Mark ήταν ο ομόσταυλός του, Alex Lowes με τον Marco Melandri να ακολουθεί 2χιλ πιο αργός από τον Lowes!

 

Ο Laverty ήταν 3χιλ πιο αργός από τον οδηγό της Ducati κι έτσι είχαμε το απίστευτο: οχτώ χιλιοστά να χωρίζουν έξι αναβάτες!!

 

Στη δεκάδα των πρώτων πήρε θέση ο Lorenzo Savadori (Aprilia), όπως και ο Roman Ramos με την ιδιωτική του Kawasaki.

 

Εντυπωσίασε o Sylvain Guintoli, ο οποίος επέστρεψε στο Πρωτάθλημα για τους δυο τελευταίους του Γύρους, στη θέση του Anthony West στην Puccetti Kawasaki.

 

Ο Γάλλος κατάφερε να κάνει τον ένατο χρόνο, ενώ στη δεκάδα των πρώτων - που παίρνουν το εισιτήριο για την SP2 - έμεινε και ο Chaz Davies.

 

Ο Βρετανός άσος της Ducati δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά το Σ/Κ στην Jerez και το μεσημέρι δεν κατάφερε να αποφύγει μια πτώση, που τον έθεσε εκτός μάχης αρκετά νωρίς.

 

Ελάχιστα πίσω του, ο Leon Camier (ο μελλοντικός οδηγός της Honda στα SBK) που έχασε τη θέση στη δεκάδα για 77χιλ.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Το σκέφτομαι

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Η καλύτερη Παρασκευή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα