• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Morbidelli: Τον υποστήριζα!
Μιλά για τον Tom Luthi
Νέα 06/10/2017 - 13:47

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Franco Morbidelli δεν δίστασε να πει ότι υποστήριζε τον Tom Luthi, πριν ο ίδιος έρθει στη μεσαία κατηγορία!

 

Για τον Morbido, ο Luthi αποτελεί το μεγαλύτερό του εμπόδιο ανάμεσα σ’ αυτόν και τον πρώτο Τίτλο της καριέρας του.

 

Οι δυο τους, μαζί με τους υπόλοιπους αναβάτες της κατηγορίας Moto2, θα ταξιδέψουν για την Ιαπωνία ώστε να ριχτούν στις μάχες του 15ου Γύρου της σεζόν.

 

Η νίκη του Morbidelli στην Aragon, την ώρα που ο Luthi τερμάτιζε τέταρτος, δίνει έναν αέρα 21 βαθμών διαφοράς ανάμεσα στους δυο.

 

Φυσικά τίποτα δεν έχει τελειώσει στο Πρωτάθλημα, ειδικά αν σκεφτούμε ότι στους τρεις επόμενους Γύρους ο Luthi έχει πολύ δυνατή παράδοση.

 

«Νομίζω ότι έχω αποδείξει ότι έχω την ταχύτητα για να κερδίζω αγώνες», αποκρίνεται ο Morbidelli, που είδε πέρυσι τον Luthi να νικά σε Motegi και Αυστραλία.

 

«Και ο Tom το έχει δείξει και είναι σταθερός. Οι δυο μας έχουμε τελείως διαφορετική φιλοσοφία προσέγγισης στους αγώνες, όμως και οι δυο είμαστε στην κορυφή».

 

«Θα είμαστε δυο διαφορετικά μυαλά, δυο αναβάτες με διαφορετική ηλικία που θα παλεύουμε μαζί. Νομίζω ότι θα είναι ωραίο».

 

Τα παραπάνω λόγια αφορούν στη συμβίωση των δυο οδηγών, οι οποίοι τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται με την EG 0,0 στη μεγάλη κατηγορία του Πρωταθλήματος.

 

Για τη σχέση του με τον Luthi, είπε:

 

«Είναι καταπληκτικός άνθρωπος και οδηγός. Τον υποστήριζα όταν παρακολουθούσα τους αγώνες! Το ξέρατε;»

 

«Θυμάμαι ότι την πρώτη φορά που ήρθα στην Moto2 ήταν καλός μαζί μου. Μ’ αρέσει και πάντα μου άρεσε και είναι ωραίο που παλεύω μαζί του για το Πρωτάθλημα».

 

«Περίμενα κι άλλους να είναι στους διεκδικητές, όπως τον Oliveira, τον Tom, εμένα, τον Marquez. Αλλά και τον Baldassarri που όλοι τον περίμεναν αλλά για κάποιο λόγο δεν ήταν καλός στο πρώτο μισό».

 

«Εδώ είμαστε όμως. Εμείς οι δυο... εγώ κι ο Tom. Πρέπει να μείνω συγκεντρωμένος και να συνεχίσω να παλεύω».

Επόμενο άρθρο »

Στους κορυφαίους 5 ο Παντελεάκης!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Οι μεταγραφές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα