• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Magny-Cours: Αγώνας 1
Στους εφτά ουρανούς ο Rea!
Νέα 30/09/2017 - 19:22

Με μια επιβλητική εμφάνιση και χάρη στην 12η φετινή του νίκη, ο Jonathan Rea πανηγύρισε από το ψηλότερο σκαλί του βάθρου τον 3ο του συνεχόμενο Τίτλο στα SBK.

 

Ο αναβάτης της Kawasaki δεν είχε αντίπαλο ούτε και σήμερα και από την πρώτη στιγμή ξέφυγε μπροστά κάνοντας επίδειξη δύναμης στους αντιπάλους του.

 

Στο βρεγμένο Magny-Cours ο Rea ήταν ασταμάτητος και στο τέλος η διαφορά του από τον δεύτερο έφτασε τα 16’’!

 

Με αυτή τη φοβερή του νίκη, κατάφερε να γίνει ο πρώτος αναβάτης στην ιστορία των SBK που παίρνει τρεις συνεχόμενους Τίτλους!

 

Πίσω του, ο Marco Melandri κατάφερε να κερδίσει τον Tom Sykes και να πάρει αυτός τη δεύτερη θέση, μπροστά από τον Βρετανό άσο και ομόσταυλο του Rea.

 

Οι μάχες τους ήταν ωραίες και όλα κρίθηκαν στον τελευταίο γύρο, ενώ δεν έλειψαν και οι δύσκολες στιγμές, όταν και ο μπροστά τροχός του Ιταλού ακούμπησε την εξάτμιση της Ninja του Sykes.

 

Πέντε δευτερόλεπτα πίσω από τη συναρπαστική μάχη για τη δεύτερη θέση, ο Leon Camier κατάφερε να ισοφαρίσει το καλύτερό του αποτέλεσμα με την MV Agusta.

 

Πολύ πιο πίσω, 19’’ από τον Camier, ο Alex Lowes τερμάτιζε τον αγώνα και έπαιρνε την 5η θέση, με τον Eugene Laverty ν’ ακολουθεί στην έκτη.

 

Ο Laverty κατάφερε να κερδίσει με την Aprilia του στο σπριντ των τελευταίων μέτρων τον Leandro Mercado (επίσης με Aprilia).

 

Με τον Stefan Bradl να μένει τελικά εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν, ήταν ο Davide Giugliano αυτός που πήρε το καλύτερο αποτέλεσμα για την Honda, ολοκληρώνοντας 8ος.

 

Ο Michael Van der Mark έπεσε στο δεύτερο γύρο, αλλά επανήλθε και τερμάτισε ένατος ενώ ο Chaz Davies είχε προβλήματα με τα ηλεκτρονικά του και ήταν αυτός που έκλεισε τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Η Yamaha Racing | Valvoline | Motodirect στις Σέρρες

« Προηγούμενο άρθρο

Μεγάλη νίκη του Κορωνάκη στο Assen

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα