• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Magny-Cours: Superpole
Έπεσε, αλλά πήρε την pole o Rea!
Νέα 30/09/2017 - 13:06

Τρομερός ήταν ο Jonathan Rea στις σημερινές κατατακτήριες, αφού μετά από την πτώση που είχε στην αρχή της Superpole, επανήλθε δριμύτερος και πήρε την pole!

 

Στη βρεγμένη άσφαλτο του Magny-Cours, o Rea έχασε τον έλεγχο της Kawasaki του μετά τον πρώτο του γύρο στην πίστα.

 

Επέστρεψε στο γκαράζ των πράσινων και αφού η μοτοσυκλέτα του επιδιορθώθηκε, επέστρεψε για να γράψει το εντυπωσιακό 1:56.555 και να πάρει την πρώτη θέση.

 

Ένας άλλος που ξεχώρισε ήταν ο Leandro Mercado, που έβαλε την Aprilia του στη δεύτερη θέση, που είναι και το καλύτερό του αποτέλεσμα στα SBK.

 

Νωρίτερα ο Mercado κατάφερε να περάσει με επιτυχία από την SP1. Η διαφορά του πάντως από τον Rea ήταν στο 1.2’’!

 

Ο πολύ καλός τελευταίος γύρος του Αργεντινού άφησε στην τρίτη θέση τον Tom Sykes και απέτρεψε το 1-2 των Kawasaki στην Superpole.

 

Εξαιρετική ήταν και η παρουσία του Xavi Fores με την Ducati του, που ανοίγει τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης, μπροστά από τον Alex Lowes της Yamaha.

 

Μαζί τους και ο Davide Giugliano, ο οποίος - με την έκτη του θέση σήμερα - χάρισε στην Honda το καλύτερό της αποτέλεσμα σε όλη τη σεζόν!

 

Ο Chaz Davies δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την τρίτη σειρά και μαζί του θα είναι οι Leon Camier στην 8η θέση και Eugene Laverty στην 9η. Ο τελευταίος είχε δυο πτώσεις στην SP2!

 

Την τέταρτη σειρά ανοίγει ο Michael Van der Mark, την ώρα που τόσο ο Lorenzo Savadori, όσο και ο Marco Melandri έπεσαν νωρίς και δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στην πίστα.

Επόμενο άρθρο »

Η Brembo για το Magny-Cours

« Προηγούμενο άρθρο

Από τη 2η σειρά εκκινεί ο Κορωνάκης στο Assen

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα